SPORTURI  »  TENIS  »  NEW HAVEN

Simona Halep şi-a aflat adversara de la New Haven » E 1-1 la meciuri directe!

Simona Halep, foto: GSP
Simona Halep, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 10:25

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, îşi va începe, în noaptea de marţi spre miercuri, apărarea titlului la New Haven (SUA), ea urmînd să joace cu slovaca Magdalena Rybarikova, în turul 2 al turneului dotat cu premii de 710.000 de dolari, informează Mediafax.

Meciul dintre Halep şi Rybarikova va avea loc, marţi, la ora locală 19.00. (miercuri - ora 02.00 - ora României). Rybarikova, locul 68 WTA, s-a calificat în turul doi după ce a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, de Silvia Soler-Espinosa (Spania), locul 71 WTA, jucătoare venită din calificări.

Halep şi Rybarikova s-au mai întîlnit de două ori pînă acum, fiecare sportivă impunîndu-se cîte o dată: slovaca în turul trei al calificărilor la Hobart în 2011 şi românca în turul doi la Moscova, într-un meci în care Rybarikova a abandonat.

Simona Halep a rămas singura româncă pe tabloul de simplu la New Haven, după ce Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au fost eliminate în calificări, iar Irina-Camelia Begu în primul tur, scrie Mediafax.

Halep este principala favorită la New Haven, unde s-a impus anul trecut, învingînd-o în finală pe sportiva cehă Petra Kvitova, scor 6-2, 6-2.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 August 2014, 01:22
Postat de bimbi79 pe 19 August 2014, 13:27

Iar s-a bagat la un turneu second-hand. Iar adversare de mana a II-a Iar ... goana dupa puncte (in acest caz mentinerea punctelor) Spuma tenisului se odihneste pt US Open. Doar Halep a ales sa joace...

..))

mishu_74
mishu_74  •  19 August 2014, 22:09
Postat de bimbi79 pe 19 August 2014, 18:52

Mishule, stai jos: 4 Monica Seles a iesit din circuitul mondial dupa ce un soprter al lui Stefi Graf a vrut s-o omoare. Asta ca sa vezi ca nu urmaresc tenisu de ieri. Stiu acest fenomen de mic copil. Voi astaia care amestecati euforia cu realitatea (nu posturile tv la care credeti ca ma refer) sunteti niste incepatori in ale P(T) enisului. Nu inteleg de ce nu vreti sa acceptati ca ascensiunea Simonei (punctele obtinute) au fost luate din turnee minore. Va las in plata domnului

Deci pentru tine RG si Wimbledon sunt turnee mici. Sorry man, dar in cazul asta ar cam trebui sa schimbi sportul pe care-l privesti. In alta ordine de idei, nu pe tine te contestam, sunt altii care improasca cu noroi.

claudiupascu
claudiupascu  •  19 August 2014, 20:41

Pacat ca nu putem vedea meciul, prostii astia de la Dolce transmit abia de maine iar pe net se pare ca nu e anuntat a fi transmis.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează