SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep și-a anunțat programul pentru următoarea perioadă » La ce turnee va participa

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 19:53

Simona Halep va participa în următoarea perioadă la toate turneele asiatice care cuprind Tokio (Japonia, categoria Premier), Wuhan (China, categoria Premier 5) și Beijing (China, categoria Premier Mandatory).

Jucătoarea noastră pornește la drum cu 40 de victorii din cele 54 de meciuri din acest sezon și de pe poziția a 5-a WTA, pe care o ocupă în acest moment.

Primul turneu la care va participa este cel de la Tokio, începând cu 19 septembrie, iar finala se va juca pe 25 septembrie. Halep e cotată cu șansa a treia la câștigarea trofeului.

Imediat după Tokio începe competiția de la Wuhan, care va ține până pe 1 octombrie, iar acolo Simona va da peste nume extrem de dificile precum Kerber, Serena sau Kvitova, ultima fiind și campioana en-titre. În final, Simona va juca și în China Open în perioada 1-9 octombrie

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
1737609523164028
Costin Botescu  •  14 Septembrie 2016, 11:40
Postat de haideusicfr pe 13 Septembrie 2016, 00:40

No fain ! Turnee de prima mana .Sau de a cincea...Nu conteaza ,Jean boxeaza !

Postat de haideusicfr pe 13 Septembrie 2016, 00:40 No fain ! Turnee de prima mana .Sau de a cincea...Nu conteaza ,Jean boxeaza ! Premier 5 este al treilea dupa Grand Slam si Premier Mandatory. Urmatoarele sunt Premier, International. Urmatoarele care aduc putine puncte wta si nu sunt trecute la palmares wta: wta 125k Series si turnee ITF. Mai este si cel de la sfarsit de an care la puncte este dupa Grand Slam.

braveheartro
braveheartro  •  13 Septembrie 2016, 15:03
Postat de haideusicfr pe 13 Septembrie 2016, 00:40

No fain ! Turnee de prima mana .Sau de a cincea...Nu conteaza ,Jean boxeaza !

Tolom@cule, turneele aste ”de mana a cincea” cum le consideri tu sunt de cel mai înalt nivel după Grand Slam-uri. Dar așa e când habar n-ai pe ce lume trăiești...

catalynn
catalynn  •  13 Septembrie 2016, 09:19

La Wuhan ma îndoiesc sincer ca va avea mare competiție (chiar si ea merge din obligație mai mult), lumea buna vine la Pekin, la China Open si de acolo o taie la Singapore, sau in vacanța :-) In Asia e cald si umed, condiții care nu ii priesc deloc Simonei asa ca banuiesc ca va iesi dupa 1–2 meciuri la fiecare turneu, mai ales daca domul Cahill va alege sa o consilieze prin telefon si nu la fata locului. Oricum ar fi, multa bafta si mai ales sanatate!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează