SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep și-a concediat antrenorul » Cine o va pregăti înainte de Wimbledon

Daniel Dobre
Daniel Dobre

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2015 20:43

A treia jucătoare a lumii spunea înainte de sezonul de zgură că şi-a găsit echipa perfectă. Venea după trei trofee cucerite, printre care şi cel mai preţios al carierei, cel de la Indian Wells.

21:00

UPDATE / Noul antrenor al Simonei Halep va fi Daniel Dobre (foto), anunță Digisport. De pregătirea româncei se va ocupa și Darren Cahill, însă acesta are obligații contractuale cu ESPN și nu va putea fi mereu alături de Simona.

Ce a urmat nu a fost pe placul româncei. Cu două semifinale la Stuttgart şi Roma, dar cu eliminări timpurii la Madrid şi Roland Garros. Pe iarbă a atins sferturile la Birmingham, fiind eliminată vineri de Kristina Mladenovic din Franţa.

Se pare că sînt lucruri care au nemulţumit-o pe Simona la Victor Ioniţă şi la metodele sale de antrenorat. TVR a anunţat azi că relaţia dintre cei doi s-a rupt după competiţia de la Birmingham, cu doar o săptămînă înainte de turneul de la Wimbledon.

Românca se va pregăti înainte de cel de al treilea turneu de Mare Şlem al anului cu Darren Cahill, antrenor din programul adidas, sponsorul tehnic al lui Halep. El s-a alăturat echipei româncei începînd cu turneul de la Indian Wells.

Din 2013, de cînd cariera Simonei a început să urce, ea a lucrat cu Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Wim Fissette, Thomas Hogstedt şi Victor Ioniţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Iunie 2015, 03:40

1. GSP, faceţi ceva cu site-ul, dacă sunt 4 comentarii deja, nu mai poţi adăuga nimic ! 2. Ioniţă era în primul rând un foarte bun psiholog şi mobilizator, numai să fi fost ascultat...Aţi uitat începutul în forţă de an, cu 3 turnee câştigate ? Au apărut apoi Ţiriac şi Cahill, fetei i s-a urcat la cap şi a început să facă ce vrea ea, fericită că are pe cine da vina, pe Ioniţă ! 3. Indiferent cât de slab e un antrenor, vede mai bine din afară. E suficient să-ţi spună să stai cu un metru mai în teren, ori să alternezi cu scurte etc. 4. SH e prea labilă psihic ! Intră prea plină de ea sau prea temătoare (funcţie de adversară), face greşeli neforţate şi doar dacă se concentrează şi începe să-i meargă jocul îşi revine. În astfel de cazuri trebuie să pui mingea în teren, să greşească adversara, dar greşeşte ea înainte...În astfel de cazuri are nevoie de ochiul de pe margine şi de o încurajare. Îl ignoră şi persită în greşelile tacice ! 5. La ultimul meci era nevoie să pună şi ea scurte şi a persistat în greşeala de a sta mult în afara terenului. 6. SH are un joc prea liniar, i-a fost citit şi i s-a găsit antidotul. Să înveţe seviciul şi lobul liftat plus stopul tăiat de la Ilie, slice-ul de la Monica Niculescu sau puterea de concentrare de la Ţiriac şi va fi alta !

883137071780494
Doina Suciu  •  21 Iunie 2015, 21:38

am inteles:) era ciudat, ca pe un site de sport, sa nu fie recunocuta poza unui cronicar extraordinar:)

braveheartro
braveheartro  •  21 Iunie 2015, 19:16

Doina Suciu, am postat de pe mobil si nu am vazut poza de profil. Fii sigura ca stiu cine a fost Nea Vanea Chirila, patriarhul presei sportive romanesti. Dar asta nu schimba nimic din ce i-am transmis utilizatorului care foloseste acest nickname.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează