SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona Halep şi-a fixat obiectivul pentru US Open » La ce capitole a progresat românca

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 12:27

Turneul de la US Open va începe mîine, iar Simona Halep, favorita numărul 2, va juca împotriva lui Danielle Rose Collins, fără loc WTA. Românca are primul meci, pe Central, de la ora 18:00, ora României

"Îmi place foarte mult terenul de aici, este exact stilul meu. Joc foarte rapid, îmi place să lovesc mingile foarte devreme şi să stau aproape de linia de fund. Am făcut deja cîteva antrenamente, simt mingea, am încredere în mine şi sper că voi juca un tenis de calitate", a declarat Halep la conferinţa de presă de dinaintea începerii turneului.

Românca a vorbit şi despre obiectivul pe care şi l-a propus în acest an la US Open.

"Vreau să ajung pînă în sferturile de finală, ca să-mi asigur permisul de acces pe viaţă (n.r.- Ea s-a referit la Club Final 8 în care sînt incluşi toţi jucătorii care ajung fie într-un sfert de finală la individual, fie într-o semifinală la dublu, la un turneu de Gran Slam, pentru care primesc acces gratuit la turneul respectiv pe tot restul vieţii şi alte beneficii).

Simona Halep a încheiat conferinţa de presă vorbind despre adversara sa din primul tur, jucătoarea Danielle Rose Collins, fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553, care a primit un wild card.

"Întotdeauna primul meci este dificil la orice competiţie, aşa că trebuie să mă concentrez, să-mi dau toată silinţa şi să cîştig meciul. Am făcut progrese în jocul meu, serviciul meu s-a îmbunătăţit, lovesc cu reverul mai bine ca oricînd, aşa că vreau să continui această evoluţie şi să văd cît de departe pot ajunge", a adăugat Simona.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
jgionea
jgionea  •  24 August 2014, 23:58
Postat de nentugigi pe 24 August 2014, 22:47

zici ca simona ,,URCA MAI SUS ,, ? hahahha immbeccile bine ca nu urca mai jos haaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahahhahahahahhaha prosttanake

Gigisor nenicule, Simona se afla sus pe scara tenisului mondial , dar mai are inca pana la treapta cea mai de sus ...Este evident ca poate urca si mai sus... Iar daca nu chiuleai la lectiile de Romana poate citeai si tu Luceafarul unde , Poetul nostru national a spus "Cobori in jos Luceafar bland..." Hai sa ne uitam la tenis si sa-i tinem, ca buni Romani, pumnii lui Simona, ca la limba Romana n-ai nici-o sansa...

nentugigi
nentugigi  •  24 August 2014, 22:47
Postat de jgionea pe 24 August 2014, 13:58

Nenicule, cred ca stai in Grant si ai tot atatea clase cat trenul... N-ar fi de mirare sa fii chiar Lucian sub alt nume... Dar ce conteaza...Cainii latra, Simona urca mai sus... Forza Simona!

zici ca simona ,,URCA MAI SUS ,, ? hahahha immbeccile bine ca nu urca mai jos haaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahahhahahahahhaha prosttanake

gabriel_d
gabriel_d  •  24 August 2014, 18:28
Postat de doggheart pe 24 August 2014, 16:10

Halep=Bute 2...atunci cand va aduce aceste performante pentru tara si nu pentru palmaresul personal,poate o sa imi placa,pana atunci,pentru mine,e inexistenta

Mai bine taceai doggheart. Macar ea face performanta in sport (mai putin conteaza daca pentru ea sau pentru tara). Tara asta pentru care vrei tu ca ea sa faca performanta ce a facut pentru sportiva Simona Halep??? Dar tu in afara de a sta si comenta pe gsp ce "performanta" poti sa faci??? Asa ca .... bravo Simona. Succes in competitiile urmatoare.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează