SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Simona Halep și-a reluat antrenamentele și a anunțat când va reveni pe teren

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 10:00

Simona Halep (26 de ani) a anunțat că va reveni la turneul de la Indian Wells, după accidentarea suferită la Melbourne, care s-a agravat la Doha, când a și abandonat.

"M-am antrenat o singură zi, ieri (n.r. marţi), dar am făcut pregătire în sala de forţă în fiecare zi. Nu am avut dureri deloc, însă va trebui să văd cum e la meci, acolo este mult mai dificil.

După Doha am fost la munte câteva zile, m-am odihnit. A trebuit să stau un pic singură, numai cu familia, să îmi reîncarc bateriile. A fost o perioadă bună şi sunt bucuroasă că am luat decizia de a sta acasă un pic", a declarat Halep la TV Digi Sport.

Fără obiectiv la Indian Wells

Liderul mondial WTA spune că nu se gândește la câștigarea turneului de categorie Premier Mandatory și speră doar să nu mai aibă probleme de sănătate.

"Din punct de vedere al rezultatului nu am aşteptări foarte mari, nu m-am antrenat deloc de când am terminat la Doha, nici înainte de Doha prea mult, dar am încredere că jocul este acolo, îl simt foarte bine, mă simt bine pe teren.

Sper numai să fiu bine cu piciorul şi vom vedea ce se va întâmpla. Obiectivul meu este să joc aşa cum am jucat la început de an, nu rezultatul. Îmi doresc să fiu 100% pe teren, este singurul lucru la care visez în momentul ăsta şi să pot să joc tenis, atât", a adăugat constănţeanca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
352675541587917
Victor Rusu  •  28 Februarie 2018, 13:14

GO, HALEP !

ray51
ray51  •  28 Februarie 2018, 11:39

Te cred, draga Simona. Multa sanatate si intelepciune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează