SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

Simona Halep şi Horia Tecău vor fi Moş Nicolae pentru 350 de copii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 15:12

Simona Halep şi Horia Tecău vor participa pe 6 decembrie la un eveniment la un club de tenis din Mamaia şi vor juca tenis cu mai mulţi copii.

La evenimentul ce se va desfăşura sîmbătă, 6 decembrie, între orele 11:00 şi 15:00 vor putea participa 350 de copii, care au ocazia să îi întîlnească pe cei doi campioni născuţi la Constanţa.

"Copiii au nevoie de cadouri. Să joc tenis cu ei este felul meu de a-i bucura. Sper ca din ghetuţele lui Moş Nicolae să iasă campioni. O pauză, la un tenis cu copiii, este binevenită pentru mine", a declarat Simona Halep, potrivit Mediafax.

"Avem nevoie de copii pentru a avea campioni de tenis. Promovarea tenisului este foarte importantă. Trebuie să îi inspirăm pe copii. Tenisul românesc are nevoie de campioni", a declarat Horia Tecău.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
robertco
robertco  •  05 Decembrie 2014, 15:59

mai bine s-ar cupla horia cu simona si sa lase vedetele gen Raicu care la despartire ii trantesc prin presa ca ele au alta educatie, nu ca sportivii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close