SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

Simona Halep versus Madison Keys, în turul 3 la Cincinnati

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 00:46

Simona Halep (27 de ani, nr. 4 WTA) o va înfrunta pe americanca Madison Keys (24 de ani, nr. 18 WTA) în turul 3 la Cincinnati, după ce Keys a trecut ușor de rusoaica Daria Kasatkina (41 WTA), scor 6-4, 6-1. 

Simona o conduce cu 6-1 la întâlnirile directe pe Keys, ultima victorie pe teren a jucătoarei noastre venind în grupele Turneului Campioanelor, în 2016, la Singapore, scor 6-2, 6-4. 

De altfel, Simona Halep a câștigat ultimele 6 întâlniri, americanca fiind victorioasă doar în prima confruntare, în 2014, 6-1, 6-4. 

Madison Keys a trecut ușor de Kasatkina, a doua adversară cu nume de la Cincinnati. Americanca a eliminat-o în primul tur pe Garbine Muguruza, după o încleștare incredibilă, scor 6-7 (4), 7-6 (5), 6-4. 

Simona Halep și Madison Keys se vor înfrunta astăzi, la o oră ce urmează să fie stabilită de organizatori. 

Citește și: 

Bombardament! La ce a rezistat Simona Halep în meciul cu Ekaterina Alexandrova: statistică năucitoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
viomarmi22
viomarmi22  •  15 August 2019, 11:24

Eu am constatat altceva şi anume faptul că jucătoarele de tenis implicate într-o relaţie de cuplu, nu le mai stă mintea la joc, uitați-vă la Wozniachi la Mladenovici, chiar la Svitolina care au relații de dragoste cu alți sportivi, toate ai luat-o la vale cu tenisul și nu-i de mirare de ce tenisul lui Halep nu mai este cel de la Wimbledon ! Sper că mă înșel și Simona să-i stea mintea la tenis și nu la dragoste, mai ales că prinsese o formă sportivă optimă câștigând un alt GS ! Consider că are tot timpul din lume pentru măritiș, să-și întemeieze o familie, sportul însă cere sacrificii și la 28 de ani încă-i devreme să atârni racheta în cui ! Cu Keys va fi mult mai greu decât cu Alexandrova, fie și pentru faptul că americanca joacă în fața propriilor suporteri ! Dacă Simona nu dă totul pe teren și iar găsește niște scuze mai mult sau mai puțin reale (doar ea știe !), nu o văd prea bine în meciul cu Keys !

ray51
ray51  •  15 August 2019, 10:38

Dupa usurinta cu care a trecut de Kasatkina, imi pare un meci insurmontabil pentru Simona. Sa speram ca va fi consiliata exemplar, altfel vad o a doua victorie a lui Madison.

cristiano9ron
cristiano9ron  •  15 August 2019, 01:17

Hmm, statistica este de partea lui Halep dar forma de joc.. nu invita la optimism. cred ca americanca e putin favorita, avand in vedere nivelul de joc aratat de cele doua pana acum!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează