SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP vs. JOHANNA KONTA. Programul WTA nu i-a permis lui Halep să fie lider » Scenariul prin care Simona ar fi fost deja pe primul loc în ierarhia WTA

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 15:24

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a explicat cum decalarea calendarului WTA a făcut ca Halep să aibă nevoie de o victorie cu Johanna Konta în "sferturi" la Wimbledon pentru a deveni lider mondial. 

Pentru că turneele se desfășoară cu o săptămână mai târziu, Simona a pierdut punctele câștigate la BRD Bucharest Open, unde a cucerit trofeul.

"Dacă nu s-ar fi decalat cu o saptămână calendarul competițional, la finalul turneului ar fi fost numărul 1. Faptul că anul trecut competiția de la București a fost cu o săptămână mai devreme face ca ea să își piardă punctele câștigate", a spus George Cosac la TV Digi Sport.

Românca a pierdut cele 280 de puncte cucerite la București, și-a apărat punctele câștigate anul trecut la Wimbledon prin calificarea în sferturile de finală și avea nevoie de victorie cu Johanna Konta pentru a deveni lider.

*** Specialista Gazetei Sporturilor în tenis, Roxana Fleșeru, este la Londra și vă oferă cele mai importante informații de la  Wimbledon***

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
tihi
tihi  •  12 Iulie 2017, 16:58

Jucatoarea de origina maghiara,Konta Johanna,a facut un joc cerebral si a castigat cu capul si nu muschii .Asa fac marii jucatori de tenis !

1034008319999859
Nicolas Pruteanu  •  12 Iulie 2017, 08:20
Postat de Radescu Augustin pe 12 Iulie 2017, 07:10

Daca Simona merita locul I mondial, asa cum credeti voi, ar fi trebuit s-o bata mar pe Konta. Locul ei REAL e undeva intre 8 si 10, pentru ca sint multe procedee din tenis care ii sint complet straine. In meciul de ieri, Simona nu a jucat NIMIC, a asteptat doar cadourile facute de Konta, in timp ce aia si-a asumat riscuri, a atacat in permanenta, A JUCAT TENIS, in timp ce Halep statea pe fundul terenului si se ruga la Dumnezeu sa greseasca adversara. Si va intreb pe voi cite jucatoare din primele 10 a batut Simona anul asta, ca sa merite locul I mondial?

De fapt anul asta a jucat 4 meciuri cu jucatoarele din top 10 dintre care a pierdut 2 ambele pe iarba ...daca ai urmari macar putin tenisul ti-ai da seama ca la inaltimea simonei e incredibil de greu de jucat un meci pe iarba in fata unei jucatoare care e buna pe iarba si are si tot publicul care tine cu ea...

timm
timm  •  12 Iulie 2017, 08:17
Postat de tihi pe 11 Iulie 2017, 16:36

Povesti domnilor ! Cate grand slamuri a castigat Halep?? Are noroc si atat! Jocul fac jucatoarele echilibrate si tehnice,ca Ostapenko,Kuznetzova, Kerber,Muguruza,Konta,Svitolina,Pliskova,Sharapova si surorile Williams.

Atentie...prostovan ingramadit. O sa fie bine...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează