SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Site-ul WTA salută victoria lui Zhang în fața Simonei Halep + Prima reacție a chinezoaicei: "De-abia aștept următorul meci"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 19:45

Simona Halep n-a avut nicio șansă în optimile de finală ale turneului de la Beijing în fața chinezoaicei Shuai Zhang, care a învins-o cu scorul de 6-0, 6-3.

Site-ul oficial al WTA a felicitat-o pe chinezoiacă pentru performanța realizată în fața celei de-a 4-a favoirte.

" Shuai Zhang și-a continuat dominația asupra favoritei numărul 4 Simona Halep și i-a încântat pe fanii de acasă devenind prima chinezoaică ajunsă în sferturile de finală ale Openului chinez din anul 2013 încoace.

Zhang i-a încântat pe fanii chinezi cu o victorie de o manieră categorică în fața Simonei Halep", se arată pe site-ul oficial al WTA.

"Am încercat să fiu mai agresivă. Am jucat foarte bine. Am început foarte bine jocul în primul set și am încercat să îmi îmbunătațesc jocul tot mai mult. Nu vreau să mă opresc acum. Vreau să continui și de-abia altept următorul meci" Zhang, citată de site-ul Tennis Now.

Halep a participat pentru a cincea oară la turneul de categorie Premier Mandatory, iar cel mai bun rezultat al său este atingerea sferturilor de finală în 2014. N-a reușit să-și egaleze cel mai bun rezultat în acest an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează