SPORTURI  »  TENIS  »  

Sorana, blog de Paris 2

Cirstea
Cirstea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Sorana a pierdut în primul tur la Paris, dar continuă seria de posturi pe site-ul www.wtatour.com.

"Chiar dacă am pierdut marţi în faţa lui Melanie Oudin, în sfîrşit simt că sînt din nou pe drumul cel bun. Trebuie să iau lucrurile pozitive din această înfrîngere şi să încep să mă pregătesc pentru Dubai. O să zbor spre Dubai vineri, aşa că pînă atunci mă voi antrena la Paris.
Fratele meu şi tata sînt şi ei cu mine la Paris, aşa că voi încerca să mă bucur de oraş alături de ei. O să locuiesc în centrul Parisului şi n-o să merg la Academia lui Mourataglou, e mai uşor aici. O să încerc să merg la Luvru miercuri cu fratele meu şi cu tata. Eu am mai fost, dar ei n-au avut parte de această experienţă. Pînă vineri o să am două antrenamente pe zi, unul dimineaţa şi unul după-amiaza.
Am fost marţi seara la cină la restaurantul Barrio Latino, al cărui patron este cel care deţine şi Budha Bar, e o atmosferă foarte plăcută. Oamenii din jur chiar dansau, mi-a plăcut să-i privesc. Eu n-am dansat, m-am dus acolo doar să mănînc.

Unul dintre lucrurile pentru care mă bucur foarte mult este că piciorul meu este mult mai bine. Am avut parte de multă durere la sfîrşitul anului trecut. Nu mulţi oameni ştiu acest lucru. Am stat departe de teren şapte săptămîni şi m-am antrenat doar 14 zile înainte de Australian Open. Chiar şi după turneul australian am avut dureri, aşa că nu am putut să joc în Fed Cup. dar acum mă simt mult mai bine. Pot să joc fără să mă mai gîndesc. Totul e bine şi sînt foarte pozitivă. Pînă la urmă e doar un meci. În viaţa mea în ultima vreme au existat o mulţime de schimbări, Mă bucur că pot juca fără dureri.
Vremea la Paris a luat-o razna. Seara trecută mama îmi trimitea poze din România, unde zăpada era de jumătate de metru. Cînd m-am trezit de dimineaţă şi am tras perdelele m-am gîndit că Bucureştiul s-a mutat la Paris.;)

O să fie frumos să mă duc la soare, la Dubai, mai ales pentru că eu iubesc soarele...

Ne mai vedem de-a lungul acestei săptămîni cu alte aventuri de-ale mele din Paris....

Sorana"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
 •  10 Februarie 2010, 16:49

De ce nu te apuci de alta meserie? Sau poate reusesti pe la 30 de ani.

 •  10 Februarie 2010, 15:21

sincer, sunt mai mult decat dezamagit cand de marţi nu mai am nici un motiv de a urmări turneele de tenis de câmp, jucătorii şi jucătoarele noastre fiind eliminaţi, şi asta a devenit deja un obicei, din primul tur. Am crezut şi continuu sa mai sper ca există totuşi pe undeva si puţină valoare şi că ajungerea în primii 100 nu a fost doar rodul intâmplării şi al conjuncturilor favorabile. Soryyyyyy!

 •  10 Februarie 2010, 15:06

din pacate sorana nu mai joaca nimic pierde tot in primul tur, cam multe vorbe pentru nicio realizare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează