SPORTURI  »  TENIS  »  

Sorana, blog de Paris 3

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

Sorana a scris ultimul post pe blogul găzduit de site-ul www.wtatour.com. Deşi a fost eliminată încă din primul tur turneul de la Paris, Sorana a oferit amănunte din viaţa ei la Paris, cea din afara terenului.De luni, ea va evolua la turneul de la Dubai.

  "Am muncit din greu în aceste ultime două zile la antrenamente. Un antrenament de dimineaţă, urmat de sală şi apoi antrenament din nou după-amiaza. Din păcate nu am avut timp să ajung la Luvru, dar am mers împreună cu tata şi fratele meu la turnul Eiffel. Îmi pare rău pentru ei că nu am mers, dar poate la anul.

Miercuri seară am mers la minunatul restaurant numit l'Entrecote. Au un sos incredibil pentru friptură, a fost delicios. Nu am mai gustat ceva asemănător în viaţa mea. Restaurantul nu face rezervări şi oamenii stau la coadă pentru a intra, doar pentru a gusta acest sos minunat.

 Apoi a fost chiar amunzant, am mers la Haagen-Dazs şi am cerut cea mai mare îngheţată. Când am ieşit afară, era deja 22:30, ningea şi era foarte frig: Oamenii se uitau la noi ca la nişte nebuni. Rîdeam de nu mai puteam, ne-a luat cam jumăate de oră să terminăm îngheţata, era imensă.

 

Joi, după ce am terminat antrenamentul am luat o binemeritată pauză la Starbucks, pentru a ne încâlzi. Era atât de frig afară. După-amiază am mers din nou la antrenament. Mă simt bine! Acum, că mă antrenez la academia  Mouratoglou, încerc să schimb cîteva lucruri în jocul meu, să fiu mai agresivă. O să-mi ia ceva timp că să-mi iasă, dar sînt mulţumită de cum evoluează lucrurile şi de-abia aştept să pun în practică toate lucrurile noi.

 De-abia aştept să ajung la Dubai, în special datorită vremii. La Paris e frig, de necrezut. Aştept căldura de la Dubai şi să transpir un pic.Sper că v-a plăcut blogul meu. Am încercat să vă povestesc mai mult despre viaţa mea din afara terenului, sper că [i vouă v-a plăcut să-l citiţi, aşa cum mi- a plăcut mie să-l scriu!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  14 Februarie 2010, 05:14

am vazut meciul cu ana ivanovici,la roland garros,cand a castigat pe ghinionul adversarei.jocul sau era regulat,alterna cu stopuri si passingsoturi perfecte.a batut vreo trei si a ajuns la stosur.australianca i-a scos tenisul din cap si nu a castigat 4 ghemuri.Ii doresc sa ajunga la nivelul jocului de la paris 2009.

 •  13 Februarie 2010, 20:46

pacat ca nu joaca nimic, mai bine ar sta mai mult pe terenul de tenis decit pe bloguri, nu am auzit ca marii jucatori de tenis sa aiba timp pt prostii de genul asta....

 •  13 Februarie 2010, 09:47

fata asta este adevarata; cam putini pe lumea asta din astia;pacat ,mare pacat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează