SPORTURI  »  TENIS  »  CALIFICARE

Sorana Cîrstea, în turul doi la Cuneo

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul unu, s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Cuneo (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

 

Românca a trecut, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-2, de Liudmila Kişenok (Ucraina), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Sophie Ferguson (Australia), care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de Laura Pous-Tio (Spania).

Simona Halep, cea de-a doua româncă prezentă pe tabloul de la Cuneo, a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-3, de Laura Thorpe (Franţa), beneficiară a unui wild-card.

În proba de dublu, perechea Sorana Cîrstea/Andreja Klepaci (România/Slovenia) a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Sandra Klemenschits/Kathrin Woerle (Austria/Germania), cap de serie numărul 4, şi va juca, în semifinale, cu perechea Maria Kondratieva/Sophie Lefevre (Rusia/Franţa).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează