SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Sorana Cîrstea, lăudată de Ilie Năstase: "Ar putea ajunge în top 10"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 09:29

Chiar dacă a fost învinsă de Yanina Wickmayer, 7-6 (4), 5-7, 7-5, în cea de-a doua confruntare de ieri din disputa cu Belgia din Fed Cup, Ilie Năstase a vorbit în termeni laudativi despre jocul și viitorul Soranei Cîrstea.

"Când pierzi la câteva puncte nu mai ai ce să zici. Eu le felicit pe amândouă, chiar dacă Monica a pierdut în două seturi.

Nu stiu dacă Sorana este obosită. Când câștigi și ești obosită e ok, nu ești mort încă. Dar când pierzi devine mai greu să revii.

Sorana a fost accidentată, dar uite că a facut un Australian Open foarte bun și e bucuroasă că a revenit.

Cum spunea și domnul Hărădău, ar putea să intre în primele 10 cu jocul pe care îl are", a spus Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1750803248278409
Laviniu Muresan  •  12 Februarie 2017, 16:35

Penibil ! E penibil sa puneti acesta poza de CANCAN, alaturi de un titlu laudativ. Asa intelegeti va onorati "valorile" care reprezinta tara? Citesc mai mult GSP decat *** tocmai pentru ca aici gasesc mai multa decenta. Nu va stricati si voi, nu mai serviti sex doar pentru ca se cauta, rezumati-va la stiri din sport!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1750803248278409
Laviniu Muresan  •  12 Februarie 2017, 16:35

Penibil ! E penibil sa puneti acesta poza de CANCAN, alaturi de un titlu laudativ. Asa intelegeti va onorati "valorile" care reprezinta tara? Citesc mai mult GSP decat Sport.ro tocmai pentru ca aici gasesc mai multa decenta. Nu va stricati si voi, nu mai serviti sex doar pentru ca se cauta, rezumati-va la stiri din sport!

sakamoto
sakamoto  •  12 Februarie 2017, 13:41

Logicianule lasa taurii de la Pamplona si pe Serena cu fundalaul ei supradimensionat in pace. Se pare ca ai ajuns la virsta, la care femeile frumoase te lasa indiferent. Dar...sperantza moare intotdeauna ultima:pina ai degete si limba, legea tarii nu se schimba!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează