SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ DE ZIUA ROMÂNIEI

Sorana Cîrstea mîndră ca e româncă. Uite ce mesaj emoţionant a postat pe Facebook de 1 Decembrie!

Sorana Cirstea a postat un mesaj emotionant pe Facebook
Sorana Cirstea a postat un mesaj emotionant pe Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 decembrie 2011 19:00

Una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din România, Sorana Cîrstea, nu a uitat de ziua naţională şi a postat pe Facebook un mesaj emoţionant. Născută la Tîrgovişte, sportiva în vîrstă de 21 de ani ocupă locul 60 în clasamentul WTA.

"Nu m-a întrebat nimeni cînd m-am născut din ce ţară sau familie vreau să fac parte. Însă acestea 2 mi-au format caracterul, principiile în viaţă şi datorită lor sunt cine sunt azi. România este acasă, România este ţara MEA, ţara ca mi-a dat o identitate, o responsabilitate, o conţtiinţă după care mă ghidez zilnic şi datoria de a fi un bun exemplu ca om şi ca sportiv!!

Sunt ROMÂNCĂ şi nu doar azi de 1 Decembrie, ci în fiecare zi a anului şi de fiecare dată când intru pe terenul de tenis. TE IUBESC, ROMÂNIA!!!LA MULŢI ANI!!! ♥ SORI", a scris Sorana pe pagina ei de Facebook.

Cea mai bine clasată jucătoare româncă de tenis este Monica Niculescu, pe locul 30, cu 1715 puncte.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
notis
notis  •  02 Decembrie 2011, 00:56

bravo sori!!! si noi,romanii de aiurea,iubim Romania...si ni-e dor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează