SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Sorana Cîrstea s-a oprit în turul III la Wimbledon, învinsă de Azarenka

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2009 00:00

Sorana Cîrstea, favorita numărul 29, a fost învinsă astăzi în turul III al turneului de la Wimbledon de către bielorusa Victoria Azarenka cu scorul de 7-6(2) 6-3.

Cea de-a treia întîlnire dintre cele două a fost şi cea mai echilibrată de pînă acum. Sorana s-a menţinut aproape de Azarenka în primul set, cele două mergînd cap la cap pînă în tie-break. Românca nu a reuşit însă să facă faţă forţei bielorusei şi a cedat cu 7-2.

Azarenka a început în forţa setul secund şi a obţinut imediat break-ul, distanţîndu-se la 3-0. Sorana a încercat să revină, dar diferenţa s-a menţinut pînă la final, Azarenka impunîndu-se cu 7-6(2), 6-3.

În optimi, aceasta va da piept cu rusoaica Nadia Petrova, aceasta reuşind să treacă în optimi cu scorul de 3-6 6-3 6-4 de argentinianca Gisela Dulko.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
 •  27 Iunie 2009, 11:07

ptr stelistul07 esti prost tare prietene ... tu macar ai vazut meciul? pot sa spun ca sorana s-a descurcat admirabil. bravo ei, sa faci atata progres in asa de putin timp e ceva. tu taci si veza-ti de jiji`ul tau ca esti prost de puti. dute la fotbal ca la tenis esti prastie!

xhrz
xhrz  •  27 Iunie 2009, 08:38
Postat de stelistul07 pe 26 Iunie 2009, 22:19

pai Azarenka are un fizic si o forta mai mare ca Nadal sau Federer iar Sorana e cam grasuta si are niste brate de pustoica care parca na jucat niciodata tenis. antrenorii aia credca sunt idioti, nu vad ca Sorana are nevoie de antrenamente fizice foarte dure pentru ca altfel nu va deveni niciodata o jucatoare de top 10.

Mi se pare cam absurd să zici că o jucătoare de tenis are mai multă forţă decât Nadal, care se presupune că l-a cam vizitat pe bunul doctor Fuentes. În general rusoaicele au un fizic extraordinar şi sunt foarte irascibile pe teren, cu două excepţii notabile: Kuzneţova şi Şarapova. Şi nu cred e vorba doar de temperamentul slav. Uită-te la Safina când nu-i întră mingile, mai are puţin şi bate pe cineva (iar Marat, fratele ei, e muuuult mai calm).

 •  26 Iunie 2009, 23:50

Cand Sorana debuta intr-un turneu WTA,Azarenka era la al 3-lea Wibledon si asta spune multe...Oricum,astazi s-a vazut ca nu avea nicio sansa impotriva bielorusei.Puterea cu care lovea mingiile m-a lasat masca!Multa bafta in viitor Sorana,e loc si de mai bine,cel mai important lucru fiind acela ca iti trebuie muult mai multe meciuri cu adversari de calibru din top 15 WTA!Se vede ca progrsezi de la meci la meci!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează