SPORTURI  »  TENIS  »  PETRECERE

GALERIE FOTO Sorana Cîrstea, spectaculoasă în China » Cum a apărut la petrecerea jucătoarelor

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 20:54 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 21:42

După prestația excelentă de la US Open, Sorana Cîrstea (33 de ani, 26 de ani) este acum în China și participă la Ningbo Open, acolo unde a treia favorită. 

Duminică seara, jucătoarele aflate pe tabloul principal au participat la o petrecere pregătită de organizatori Iar printre ele s-a aflat și Sorana Cîrstea. 

Sorana Cîrstea, apariție spectaculoasă în China 

Sorana Cîrstea și celelalte jucătoare au avut apariții inedite. Acesta au venit îmbarcate în costume tradiționale chinezești și machiate specific. 

„Am avut parte de o companie minunată la petrecerea organizată cu ocazia Ningbo Open. Niște fete uimitoare, atât pe teren, cât și în afara lui”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram, la o fotografie în care apare alături de Petra Kvitova și Ons Jabeur. Sorana Cîrstea va debuta pe 26 septembrie la Ningbo Open. 

+1 FOTO

Va juca în turul 1 împotriva americancei Claire Liu (83 WTA, 23 de ani). Sorana Cîrstea, atacată din SUA: „Are tupeu” 

Sorana Cîrstea, atacată din SUA: „Are tupeu” 

Sorana Cîrstea a fost taxată de jurnalistul american Matt Dowell, după ce jucătoarea din România a spus despre Serena Williams că „are o aroganță”. 

„Mi se pare incredibil că se vorbește mai mult de postarea Serenei pe Twitter decât despre suspendarea lui Halep pentru că a folosit substanțe interzise. 

De asemenea, Cîrstea are tupeu să vorbească despre Serena, având în vedere că i-a luat doar 3 game-uri în 7 meciuri”, a scris Matt Dowell, jurnalist la FOX, pe platforma X, fosta Twitter. 

„Serena, ca jucătoare, a fost extraordinar de bună. Dar ca persoană mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu”, a spus Sorana Cîrstea, când a fost întrebată de mesajul „8 e un număr mai bun”, postat după ce Halep a fost suspendată pentru 4 ani. 

Citește și:

Bani mai mulți pentru sport! Guvernul suplimentează bugetul instituției conduse de Elisabeta Lipă

O fostă jucătoare de tenis a revenit în Ucraina în plin război: „Sunt șocată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează