SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Sorţi amestecaţi » Monica Niculescu şi Edina Gallovits, cele mai ghinioniste la tragerea tabloului de la Australian Open

Monica Niculescu va da piept cu liderul WTA.
Monica Niculescu va da piept cu liderul WTA.

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 21:21

Românii şi-au aflat adversarii pe care-i vor întîlni în primul tur la Australian Open. Cele mai grele partide le vor avea Monica Niculescu şi Edina Gallovits-Hall, care vor juca împotriva Victoriei Azarenka, respectiv Serenei Williams.

La Melbourne temperaturile sînt foarte ridicate, dar atmosfera va fi şi mai încinsă o dată cu debutul meciurilor de pe tablourile principale ale turneului. Ieri, jucătorii şi-au aflat adversarii. La turneul care debutează mîine, de la ora 2:00, pe tablourile de simplu sînt şi opt români, şase fete şi doi băieţi.

Dintrei ei, cele mai ghinioniste au fost Monica Niculescu şi Edina Gallovits-Hall. Monica va juca în primul tur cu liderul mondial Victoria Azarenka. Cele două s-au întîlnit pînă acum de patru ori, românca reuşind să-i smulgă un singur set, în 2010, la US Open. Nici pentru Edina Gallovits-Hall nu a fost prea favorabilă tragerea la sorţi, ea urmînd să o întîlnească pe Serena Williams, a treia jucătoare a lumii.

Simona Halep va da şi ea peste o favorită, dar nu de calibrul celor două, urmînd să se dueleze cu Sloane Stephens din SUA, cap de serie 29. Alexandra Cadanţu o va avea ca adversară pe Heather Watson, iar Irina Begu pe Arantxa Rus.

Sorana Cîrstea este singura jucătoare din România care e cap de serie. Cotată cu a 27-a şansă la victorie, ea o va întîlni pe Coco Vandeweghe (100 WTA). La masculin, Victor Hănescu va juca şi el împotriva unui favorit, Kei Nishikori din Japonia, în timp ce Adrian Ungur va lupta pentru a merge mai departe cu Evgheni Donskoi (81 ATP).

Adversarii românilor la Australian Open

Feminin
Sorana Cîrstea (27)-Coco Vandeweghe (SUA)
Monica Niculescu-Victoria Azarenka (Blr, 1)
Edina Gallovits-Hall-Serena Williams (SUA, 3)
Simona Halep-Sloane Stephens (SUA, 29)
Alexandra Cadanţu-Heather Watson (MBR)
Irina Camelia Begu-Arantxa Rus (Ola)

Masculin
Victor Hănescu-Kei Nishikori (Jap, 16)
Adrian Ungur- Evgheni Donskoi (Rus)
*Turneul va fi în direct pe Eurosport,

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează