SPORTURI  »  TENIS  »  X-FILES LA FR TENIS

Statutul SF

Contestatarii Ruxandrei Dragomir afirmă că aceasta are susţinere fiindcă e membru PD-L +1   FOTO
Contestatarii Ruxandrei Dragomir afirmă că aceasta are susţinere fiindcă e membru PD-L

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 martie 2011 09:56

Pe site-ul oficial al federaţiei conduse de Ruxandra Dragomir (38 de ani), regulamentul pe 2011 apare ca aprobat de Adunarea Generală care va avea loc pe 29 martie!!!

Tenisul rămîne sportul posibilităţilor infinite: pînă la ultima minge, nu eşti niciodată învins, poţi reveni de la orice scor. La Federaţia Română de Tenis, se poate chiar mai mult. Respectivul for anunţă pe site-ul oficial convocarea unei Adunări Generale a membrilor pentru 29 martie 2011. În acelaşi timp însă, la rubrica destinată Statutului FR Tenis pe 2011 apare şi informaţia că acesta a fost deja "adoptat" de către respectiva Adunare Generală care ar urma să aibă loc peste 25 de zile! (poza 1 din galeria Foto)

"Nu mă miră asta cu Statutul. E în stilul ei de femeie tupeistă. Vrea ea să fie Ghadafi. Şi-a pus în Statut că după adoptarea lui se vor face iar alegeri, dar cu excepţia preşedintelui. Să fie sigură că stă 4 ani"
Mihai Zacopceanu, fost "vice" FR Tenis

Instanţa a respins o dată Statutul
Surse din lumea tenisului autohton susţin că fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, preşedintele FR Tenis, conduce dictatorial şi că ar încerca acum să impună un nou Statut, pe care l-a mai prezentat şi în Adunarea Generală din 21.11.2009. Atunci, respectivul act a fost adoptat, dar cîteva cluburi au contestat în instanţă legalitatea Adunări, dar şi a deciziilor adoptate atunci şi au cîştigat. Pe 19 octombrie 2010, Judecătoria Sector 2 Bucureşti constata nulitatea hotărîrilor acelei Adunări Generale. FR Tenis nu a făcut niciodată recurs.

"Dragomir conduce singură, ilegal"
Conform organigramei FR Tenis, activitatea acestui for este condusă de un Consiliu Director: preşedintele şi 4 vicepreşedinţi. Într-o Adunare Generară ordinară, din 24 aprilie 2010, 3 dintre ei, Liviu Ursuleanu, Răzvan Itu şi Mihai Zacopceanu, au fost revocaţi. "De atunci, Ruxandra Dragomir conduce singură şi îi convine. Regulamentar, după 45 de zile, o Adunare Generală trebuia să numească alţi trei vicepreşedinţi. A convocat-o de vreo două ori, dar nu s-a întrunit cvorumul de alegeri. Oricum, nu avea nici un interes, altfel, repeta convocarea Adunării Generale de mai multe ori. Avea timp, a trecut aproape un an de cînd ne-au dat pe noi afară, total ilegal", spune Liviu Ursuleanu, unul dintre cei "revocaţi". Ruxandra Dragomir nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Pe organigramă un singur nume: Ruxandra Dragomir
Tot pe site-ul FR Tenis, la secţiunea "Structură şi viziune", e postată organigrama respectivului for. Deşi apar mai multe funcţii şi, de exemplu, Ciprian Porumb este încă vicepreşedinte, iar Silviu Matei e director general, numele acestora nu este trecut. În organigramă apare un singur nume: preşedinte FR Tenis, Ruxandra Dragomir (poza 2 din galeria foto). "Normal, îşi întreţine cultul personalităţii. Numai ea contează acolo", a comentat Mihai Zacopceanu.


A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
sibelius
sibelius  •  05 Martie 2011, 20:30
Postat de berbecali pe 05 Martie 2011, 13:01

de unde pana unde a ajuns fufa asta la treizeci si ceva de ani sa conduca tenisul romanesc, tupeu pdlist pe fata, ca in toate domeniile

Tu cam cat tenis ai jucat?

berbecali
berbecali  •  05 Martie 2011, 13:01

de unde pana unde a ajuns fufa asta la treizeci si ceva de ani sa conduca tenisul romanesc, tupeu pdlist pe fata, ca in toate domeniile

star01
star01  •  05 Martie 2011, 11:44

asta vrea sa fie"un alt nas"dar la FRT?...DU-TE FATO LA CRATITA!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close