SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA

Ştim adversarele Simonei de la Doha » Cu cine se bate pentru a-şi apăra trofeul cîştigat în 2014

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 20:52

Simona Halep a cîştigat astăzi titlul la Dubai, însă nu are prea mult timp pentru a sărbători. Luni va începe următorul turneu la care românca va participa, Doha, unde anul trecut a cîştigat trofeul.

Românca va fi cap de serie numărul doi şi va intra direct în runda secundă. Acolo o va întîlni pe învingătoarea dintre Alize Cornet şi o jucătoare venită din calificări. În sferturi ea poate da peste Kerber, Azarenka, Suarez Navarro sau Svitolina, în timp ce lucrurile se complică în faza semifinalelor. Venus Williams, Agnieszka Radwanska sau Svetlana Kuzneţova i-ar putea fi adversare.

Halep a evitat însă şi nume importante ca Wozniacki, Makarova, Muguruza, Jankovici sau Kvitova, favorita numărul unu a turneului.

Click aici pentru tabloul complet!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
pzxc
pzxc  •  23 Februarie 2015, 02:28

Imi pare rau de simpatia mea Mguruza care ca si la Dubai si la Doha inca din primele tururi joaca numai cu jucatoare de top. Si referitor la un ante comentator, Simona tine din tot sufletul sa pastreze titlul din 2014 de jucatoarea nr.1 din lume la abandonuri si retrageri si in 2015 fiindca deja are 2 turnee de la care s-a retras, adica luna si turneul.

addumi
addumi  •  22 Februarie 2015, 15:36

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: : [email protected] Comentariul tău...

blue_sky
blue_sky  •  22 Februarie 2015, 09:52

Atata timp cat nu participa Serena si Sarapova, iar pe Muguruza n-o poate intalni pana in finala, e bine pentru Simona!Sper sa-si regleze primul serviciu fiindca are mari probleme din cauza lui si s-a vazut asta si la Dubai!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează