SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Știm adversarii României din primul tur de Cupa Davis » Tricolorii s-au impus în singura confruntare de până acum

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 17:48

România va întâlni Belarus, în primul tur al Cupei Davis, care va avea loc anul viitor, în perioada 3-5 februarie. Confruntarea va avea loc în Belarus.

Singurul jucător din top 200 ATP al echipei din Belarus este Ilia Ivașka (locul 170 ATP), în timp ce la "dublu" Max Mirnîi ocupă locul 22, iar Aleksandr Burîi se află pe poziția 88. 

Singura întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în 2005, la Brașov, în primul tur al Cupei Davis. România s-a impus atunci cu 3-2, grație celor două puncte aduse de Andrei Pavel și victoriei lui Victor Hănescu.

În cazul în care trec de Belarus, tricolorii vor da piept cu Austria, calificată direct în turul al doilea. În cazul în care vor trece de Austria, românii se vor califica în barajul pentru Cupa Mondială.

În ediția de anul acesta, România a fost eliminată de Spania în turul al doilea al Grupei I, scor 1-4, într-o confruntare care a avut loc la Cluj-Napoca.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează