SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Stop joc! Monica Niculescu a fost învinsă de Wozniacki » Caroline o înțeapă: ”Simți că nu joci tenis”

Monica Niculescu va primi un cec în valoare de 140.000 de dolari pentru parcursul la US Open // FOTO Reuters
Monica Niculescu va primi un cec în valoare de 140.000 de dolari pentru parcursul la US Open // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 00:00

Monica Niculescu a fost învinsă, ieri, în turul al treilea de Caroline Wozniacki cu 6-3, 6-1.

Din șase meciuri jucate anterior contra lui Caroline Wozniacki, Monica Niculescu le-a pierdut pe toate. Mai mult, nu avea trecut în dreptul ei niciun set.

Povestea s-a repetat și ieri, în partida din turul al treilea de la US Open. Una în care românca și-a pus pe scena cea mare de la New York, numită Arthur Ashe, toate atuurile.

A fost un meci în care multe game-uri s-au decis la avantaj și în care Niculescu a început cu un break, dar în care fostul lider mondial a rezistat, adaptându-se jocului Monicăi, lungind punctele și având mereu răspunsurile potrivite.

Chiar dacă Wozniacki a avut mereu confortul scorului, a trebuit să muncească, să joace inteligent și s-a impus cu 6-3, 6-1.

Întrebată la finalul meciului cum e să joci împotriva unei jucătoare ca Niculescu, Wozniacki a răspuns: "E amuzant, dar e și frustrant pentru că simți că nu joci tenis. Trebuie să fii foarte puternic din punct de vedere mental ca să reziști în meci. Am alergat mult în această partidă".

Monica Niculescu își încheie astfel parcursul la această ediție a US Open.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  03 Septembrie 2016, 14:33

Wozniacki a fost numarul 1 mondial, ce cred ca oltencutza nu va fi niciodata. Joaca urit, plictisitor. Cit despre frumusetzea tinerei din Slatina...prefer sa ma abtzin! Avem junioare frumushele. Macar atit.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  03 Septembrie 2016, 11:41

Si-a gasit cine sa vorbeasca!!! Nici individa asta nu face altceva decat sa dea mingea inapoi pana canta cerbii...

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  03 Septembrie 2016, 10:16

Oricum Niculeasca joacă un tenis învechit de pe timpul lui ”Tutankamon”,abuzând total aiurea acel slice enervant care blochează viteza mingilor dând posibilitatea adversarelor să se așeze pe minge și nu cred că mai poate evolua mai mult de-atât.Este o jucătoare mai bună în meciurile de dublu,la simplu poate să câștige cel mult un set cu jucătoare din top 50 !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează