SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Stop-joc » Sorana Cîrstea a pus presiune pe Eugenie Bouchard, dar a pierdut în 3 seturi!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 10:00

Sorana Cîrstea a părăsit US Open în turul doi, fiind eliminată de canadianca Eugenie Bouchard, după un meci care a durat mai bine de două ore, scor 2-6, 7-6, 4-6.

Sorana Cîrstea a intrat destul de greu în meci, pierzînd primul set, dar şi-a revenit repede şi s-a impus în setul al doilea, la tie-break.

Setul decisiv a fost adjudecat de Bouchard, care a cîştigat meciul după ce a reuşit un break. Sorana a pierdut cu 2-6, 7-6, 4-6, iar Eugenie Bouchard merge mai departe în turul trei, unde o va întîlni pe Barbara Strycova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
mishu_74
mishu_74  •  29 August 2014, 14:25
Postat de rolololol pe 29 August 2014, 11:46

mda si prin ce se manifesta talentul asta de care vorbesti tu ca eu am vazut cateva meciuri ale ei si nu observ absolut nimic care sa iasa in evidenta fizic e slaba are niste picioare de parca nu ar fi alergat in viata ei nu vad nici o lovitura care sa iasa in evidenta nu loveste puternic nu loveste plasat ....

Uite aseara de exemplu, de foarte multe ori i-a intrat primul serviciu. Apoi, la returul slab al celeilalte urca la fileu si plasa lovitura unde vroia ea. De cateva ori la primul serviciu a avut peste 100mph. Pai asta este peste orice jucatoare din circuit la ora asta. Raonic care are unul dintre cele mai puternice servicii are in jur la 130mph, si vorbim de barbati aici. Si io zic ca talent are destul, ce ii lipseste ei este constanta, datorita lipsei de concentrare in momentele de presiune.

williamfaulkner
williamfaulkner  •  29 August 2014, 13:52

Partea buna dupa aceste doua meciuri e ca Sorana pare sa-si fi revenit, a jucat mult mai bine, a ramas mai mult in raliuri, nu s-a mai pripit atat de des ca de obicei sa inchida punctul - adica sa dea mingea afara din prima. Sunt semne foarte bune si inca nu e prea tarziu ca sa revina in top 20 si sa urce si mai mult. Nu-mi pare rau ca m-am trezit cu noaptea in cap ca s-o vad, chiar daca a pierdut aproape la mustata.

tenko
tenko  •  29 August 2014, 13:41
Postat de mytzu pe 29 August 2014, 12:30

daca prin talent te referi la bubuitul mingilor, atunci da, e mai talentata ca Simona. dar Sorana nu gandeste pe teren, merge doar pe instict. Adaugand la asta faptul ca nu-ti intra toate mingile in teren cand le dai cu asa forta, ajungi la concluzia ca nu e material de top. Sunt atatea exemple in tenis de jucatoare care lovesc mingea foarte puternic, dar care nu sunt suficient de consistente ca sa urce in top. Cu ele, orice este posibil. Pot bate adversare bune cand le intra mingile, dar pot si pierde in fata unor jucatoare din afara top100 cand baga majoritatea mingilor in fileu sau le dau in copaci.

da, de acord, dar e vorba strict de concetrare! nu bubuie mingea, nu da doar tare si atat, eu cred ca si gandeste inainte, dar isi pierde cumpatul foarte repede. poate gandeste prea mult, cand vine mingea spre ea si nu se hotaraste in timp util la o varianta de retur si o alege pe cea gresita, daia ajunge mingea in fileu. acuma , eu nus antrenor de tenis, nu pot sa stiu ce e in mintea ei, nu pot sa stiu ce si cum se gandeste un meci de tenis, dar din exterior, ca simplu privitor, consider ca Sorana ar putea ajunge o super jucatoare de top, daca si-ar fructifica talentul, prin munca! la psihic in primul rand...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează