SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Supermeci la Madrid între Serena Williams și Victoria Azarenka » Liderul WTA a revenit de două ori incredibil

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 19:34

Serena Williams, liderul clasamentului WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, după ce a salvat trei mingi de meci în întîlnirea cu Victoria Azarenka din Belarus, fostă ocupantă a locului 1 mondial.

Williams a învins-o pe Azarenka (31 WTA), în optimile de finală, cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 7-6 (1), după două ore şi 44 de minute.

Sportiva din Belarus a condus cu 40-0 şi 6-5 în decisiv, dar nu a mai reuşit să obţină decît un punct pînă la finalul meciului. De asemenea, în primul set, Azarenka a avut 5-1 în tie-break, dar Williams a revenit şi s-a impus cu 7-5.

Scorul întîlnirilor directe dintre cele două jucătoare a devenit acum 15-3 în favoarea americancei.

În sferturile de finală, Serena Williams o va întîlni pe învingătoarea partidei dintre Carla Suarez Navarro (Spania), a zecea favorită a competiţiei şi locul 12 WTA, şi Ana Ivanovici (Serbia), cap de serie numărul 7 şi poziţia a şaptea în clasamentul mondial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  07 Mai 2015, 02:08

Vika,a revenit in tenis daca nu ma insel anul trecut,dupa turneul de la Madrid,si urca incet,incet in clasament,deci anul acesta ar trebui sa atinga top 10,ca nu are puncte de aparat,dar hai sa fim seriosi,nu mai este Vika de altadata!Sper sa fie sanatoasa,ca asta este mai important decit orice!Cit timp a lipsit sau mai ridicat, citeva sperante,si nu va fi deloc usor.Una este sa vrei sau sa stii ce trebuie facut,pe terenul de tenis,si alta este sa si poti pune planul in aplicare !

rozu
rozu  •  06 Mai 2015, 23:52

asa arata o jucatoare de locul 2 wta, precum azarenka. pe-acolo insa zace halep maruntis...

caine.dupa.moarte
caine.dupa.moarte  •  06 Mai 2015, 22:03

bravo superserena ! ești cea mai bună *** ! halepa abia dacă îți ajunge la genunchi ! hai și câștigă turneul ca să fim fericiți *** cu toții !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează