SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ȚIRIAC TROPHY

Surprize pe zgură » Trei mari favoriți au fost eliminați în sferturi la BRD Năstase-Țiriac Trophy

Gilles Simon Foto: Raed Krishan
Gilles Simon Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 00:00

Gilles Simon, Ivo Karlovici şi Lukas Rosol, toţi favoriţi, au pierdut ieri în sferturi de finală la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Cea mai călduroasă zi de pînă acum a turneului a dus multe surprize la meetingul ATP 250 de la Bucureşti. În primul meci de ieri, favoritul 3, Ivo Karlovici, a pierdut în faţa mai tînărului ceh Jiri Vesely cu 4-6, 4-6. În următoarea partidă au sărit scîntei, repetarea finalei din 2013 dintre Guillermo Garcia Lopez şi Lukas Rosol a avut un final controversat. Spaniolul s-a impus cu 6-4, 7-6 (7), dar nu a vrut să dea mîna cu cehul.

"Pe toată durata meciului mi-a adresat cuvinte urîte, îmi striga «vamos» la schimburile de teren. În afara terenului e un tip foarte OK, dar pe teren e foarte nepoliticos", a spus Garcia Lopez. În următoarea partidă de pe Central, favoritul principal, Gilles Simon, a fost învins de spaniolul Daniel Gimeno Traver 6-7 (5), 6-4, 6-2.

Azi, de la ora 13:00, la Arenele BNR au loc semfinalele, Daniel Gimeno-Traver-Jiri Vesely şi Guillermo Garcia Lopez cu Monfils. Iar de la 18:30, tenisul spectacol se va derula în "4 stele pline de energie": Ilie Năstase, Mansour Bahrami, Henri Leconte şi Andrei Pavel într-un demonstrativ oferit de Enel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close