SPORTURI  »  TENIS  »  

Tată fericit » Mark Philippoussis şi soţia sa, modelul de origine română Silvana Lovin, au devenit luna trecută părinţii unui băieţel

Articol de - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 martie 2014 22:32

Mark Philippoussis a mai fost logodit de două ori, în 2006, cu bogata moştenitoare Alexis Barbara şi în 2009, cu actriţa Jennifer Esposito.

A trecut prin faliment, după ce a rămas dator unei bănci australiene cu 1,3 milioane de dolari din ipoteca neplătită. S-a retras din tenis în 2006, atingînd în carieră locul 8 mondial, o finală la US Open (1998) şi una la Wimbledon (2003). Pentru Mark Philippoussis, figura teribilă a tenisului, omul care-şi umpluse garajul cu maşini şi motociclete de mare viteză, lucrurile s-au aşezat după ce a cunoscut-o, prin prieteni comuni, pe Silvana Lovin, model şi actriţă australiană de origine română. S-a întîmplat în 2012.

După un an şi jumătate, Mark, 37 de ani, şi Silvana, 29, s-au căsătorit în secret în octombrie trecut. Locuiesc în SUA, la San Diego, dar ajung des în Australia, unde au o casă. Philippoussis a deschis o academie de tenis şi a lansat o linie proprie de tricouri, Philip Apparel. Iar în februarie anul acesta, juna familie a întîmpinat un nou membru, pe Nicholas Emanuel. "N-am fost niciodată mai fericită! E un copil minunat!", a scris Silvana pe contul ei de twitter.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează