SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA PARIS

Tecău şi Lindstedt au ratat Turneul Campionilor » Adio, Londra!

Articol de - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au fost învinşi în primul tur la Paris şi vor rata Turneul Campionilor.

Dublul româno-suedez a înregistrat ieri cea de-a  patra înfrîngere consecutivă în turneele din circuitul ATP.  După Stockholm, Montpellier şi Basel a venit, ieri, rîndul Parisului. Tecău şi Lindstedt au pierdut chiar în faţa rivalilor direcţi, dublul aflat pe poziţia a opta în clasamentul pentru calificarea la Turneul Campionilor, Dick Norman şi Wesley Moodie, cu 3-6, 4-6.  Horia şi Robert au început săptămîna pe poziţia a noua cu 2.830 de puncte, la 365 de puncte de Norman şi Moodie. Pentru înfrîngerea din primul tur nu se acordă nici un punct şi doar primele opt echipe merg la Londra.

Oboseala acumulată pe parcursul întregului sezon i-a făcut să nu mai aibă acelaşi rezultat pe sfîrşit de an. De la US Open încoace ei au un bilanţ victorii-înfrîngeri negativ, cu doar două succese şi patru eşecuri. Dar cel al întregului sezon este unul încurajator, cu 26 de victorii şi 15 înfrîngeri. Finaliştii de la Wimbledon au încheiat anul 2010 cu o înfrîngere, dar se pot bucura de cele patru trofee cucerite şi pot deja începe să facă planuri pentru anul următor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
costinhao
costinhao  •  15 Noiembrie 2010, 11:57

S-au taiat ca maioneza

Vezi toate comentariile (1)
Comentează