SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Tecău şi Lindstedt s-au calificat în sferturi la US Open » Muntele american

Horia și Robert au de
împărțit pînă acum de la
US Open 50.000 de dolari
Horia și Robert au de împărțit pînă acum de la US Open 50.000 de dolari

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 21:31

Horia Tecău şi Robert Lindstedt mai au trei paşi pînă la trofeul de la US Open. Ei s-au calificat ieri în sferturi de finală


Seria lui Robert Lindstedt şi a lui Horia Tecău continuă. Este al treilea turneu de Mare Şlem în care ating cel puţin sferturile de finală. O serie începută la Roland Garros, continuată cu reeditarea finalei de la Wimbedon şi împlinită şi la US Open. Perechea româno-suedeză a trecut ieri în optimi de finală de dublul italian Daniele Bracciali/Potito Starace în două seturi cu 7-6(4), 7-6(3). Este pentru prima oară când Tecău şi Lindstedt ajung în primele opt perechi la US Open.

În plus, Robert şi Horia au o parte de tablou favorabilă, după ce fraţii Bryan, principalii favoriţi, au fost eliminaţi încă din primul tur. Dacă lucrurile decurgeau conform calculelor hîrtiei, în "sferturi" ei s-ar fi întîlnit cu gemenii americani, cei care i-au învins la Wimbledon. Însă se vor duela pentru un loc în semifinale cu alt dublu italian, format din Simone Bolelli/Fabio Fognini. Lucrurile se vor complica dacă Tecău şi Lindstedt ajung în semifinale, acolo, unde ar putea da ori peste perechea a doua a lumii Llodra/Zimonjici(Fra/Ser) ori peste cîştigătorii de la Wimbledon din 2010, Melzer/Petzschner(Aut/Ger). Deocamdată, Horia şi Robert savurează înălţimile cucerite de la New York.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
freddy9adu
freddy9adu  •  06 Septembrie 2011, 09:35

tocmai ce au fost eliminati si Llodra/Zimonjic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează