SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BASTAD

Tecău şi Lindstedt sînt din nou în ultimul act la Bastad » Se adună finalele

Tecău şi Lindstedt speră să prindă un loc la Turneul Campionilor
Tecău şi Lindstedt speră să prindă un loc la Turneul Campionilor

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 iulie 2011 21:40

Horia Tecău şi Robert Lindstedt sînt din nou în ultimul act al turneului de la Bastad, acolo unde anul trecut s-au impus.


Lui Horia Tecău şi Robert Lindstedt le place să meargă pe drumuri pe care le-au mai bătut. După Casablanca, 's-Hertogenbosch, Wimbledon, cei doi au ajuns din nou într-o finală pe care au mai disputat-o şi în 2010.

Acasă, la Robert, au pornit ca principali favoriţi. Au ajuns ieri în ultimul act din Suedia, respectîndu-şi statutul şi învingîndu-i în semifinale pe brazilienii Franco Ferreiro şi Andre Sa cu 6-2, 6-3. "E un turneu greu pentru că sîntem deţinătorii titlului şi principalii favoriţi şi toată lumea îşi propune să ne învingă", spunea Horia după primul meci pe care l-a disputat pe zgura de la Bastad.
Tecău şi Lindstedt sînt la a cincea pereche a lumii şi se află la a cincea finală a sezonului. Au reuşit să se impună la Casablanca, pierzînd însă la Brisbane, la 's-Hertogenbosch şi la Wimbledon. În finala de azi, dublul româno-suedez se va lupta pentru titlu cu suedezii Simon Aspelin/Andreas Siljestrom. Horia şi Robert au cîştigat pînă acum cinci trofee, iar obiectivul rămîne calificarea la Turneul Campionilor de la finalul anului.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează