SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Țiriac, fascinat de jocul Simonei Halep după victoria în fața Irinei Begu: "E un talent pur"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 18:36

Ion Țiriac a lăudat-o pe Simona Halep după victoria din sferturile de finală ale turneului de la Madrid în fața Irinei Begu, scor 6-3, 0-6, 6-1.

" Simona Halep este un talent pur! Un talent excepțional pentru întreg tenisul", a spus Țiriac pentru cotidianul spaniol As.

Totodată, jurnaliștii de la As au numit turneul patronat de Ion Țiriac ca fiind ”Openul României de la Madrid”, după ce România a avut patru jucătoare în sferturile de finală.

Simona Halep va juca astăzi, după ora 21:00, în semifinalele turneului din capitala Spaniei împotriva australiencei Samantha Stosur, locul 23 WTA. Meciul va fi în direct pe Dolcesport 2 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
merace
merace  •  06 Mai 2016, 22:41

din partea lui Tiriac, e un bun semn ca o sustine pe SImona fiindca o admira ca jucatoare. Ceea ce o gramada de fani tenis nu pot face, ca nu au nici bani, nici admiratie pentru talente :D

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Mai 2016, 20:28

...mosul a dat in boala copiilor ...viseaza talente ...din acelea ...pure ...

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  06 Mai 2016, 20:13

e un talent 'ur ..are dreptate mosu ..stie el ce stie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează