SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Ţiriac putea fi şeful circuitului masculin de tenis! » De ce a picat înţelegerea cu ATP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 17:38

Omul de afaceri Bernie Ecclestone a dezvăluit că plănuia, în urmă cu 10 ani, împreună cu foştii jucători Ion Ţiriac şi Boris Becker, să preia controlul circuitului masculin de tenis şi să opereze schimbări radicale în acest sport pentru a-l face mai potrivit televizării.

Actualul administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1 a precizat că el, Ţiriac şi Becker au fost "foarte aproape" în realizarea proiectului lor, dar acesta a căzut în cele din urmă, deoarece Federaţia Internaţională de Tenis "a cerut prea mulţi bani".

"Am susţinut că acest sport trebuie să fie mai bine adaptat televizării. Noi am fi introdus un singur serviciu per punct şi o durată limitată de disputare a unei partide, astfel încît fiecare ar fi ştiut, în special companiile TV, cît durează un meci. După o oră, un fluier sau un clopoţel ar fi sunat şi, ca la fotbal, meciul ar fi fost încheiat.

O altă idee a fost de a diviza o partidă în două sau trei părţi de, să spunem, 20 de minute fiecare. Recunosc, era radical, dar acest sport avea nevoie de aşa ceva, deşi tenisul s-a îmbunătăţit un pic de la discuţiile noastre. Ar fi trebuit să ne îndreptăm atenţia către circuitul feminin, ar fi fost mai ieftin", a povestit Bernie Ecclestone, informează sportsvibe.co.uk.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alucian75
alucian75  •  26 Martie 2013, 18:31

Pai pentru mine exact asta este frumusetea tenisului: in orice moment, chiar daca esti condus cu 6-0, 5-0 - poti sa te aduni si sa castigi meciul. Nu stiu daca mai exista un asemenea sport in care mesajul este: niciodata nu e prea tarziu...

dobrinibamus
dobrinibamus  •  26 Martie 2013, 17:54

Si Ecle si Tziri sint doua specimene de facut bani si atit ! Multzam lui Dumnezeu ca bolnavi de astia nu au success in demersurile lor de a transforma sportul in ... cazinou !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează