SPORTURI  »  TENIS  »  ȘARAPOVA SUSPENDATĂ

Țiriac, reacție dură la adresa Șarapovei: "Să fiu al dracului, aş face-o să dea toţi banii înapoi"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 20:04

Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis român, a oferit o reacție extrem de dură la adresa Mariei Șarapova, după ce aceasta a fost prinsă dopată.

"Cred că nu a fost o greşeală, a fost o ignoranţă. Nu există meserie de sportiv, dar tenisul este cel mai mare făcător de bani, nu fotbalul. Uită-te la Federer, la Şarapova. Nu există bărbat mai avut ca Federer, face 90 de milioane pe an, Şarapova făcea 30-40 de milioane. Asemenea greşeală este uşor de făcut, dar e foarte greu de acceptat. Cine o crede pe Şarapova? Nimeni nu o crede.

Să fiu al dracului, aş face-o să dea toţi banii înapoi, dacă este adevărat. Însă eu i-aş da circumstanţe atenuante. Pentru singura raţiune că nu vine una care nu a jucat 5-6 luni, joacă în ianuarie şi pentru alea 12 zile a luat ce a luat de 10 ani şi a încurcat-o forever. Pentru că de încurcat, a încurcat-o. Eu sunt de părere că toţi cei care sunt prinşi pozitiv şi înşală trebuie nu numai suspendaţi pe viaţă dar luat tot ce are. Dar nu titlu, şi economic, pentru că sportul a devenit o meserie foarte bănoasă", a declarat Ţiriac, conform News.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
catalynn
catalynn  •  10 Martie 2016, 11:32

O fi fost el mare sportiv, nu stiu, pusese demult racheta in cui cand am deschis io ochii in sport, insa pe acest individ nu am putut sa il sufăr niciodata. Cred ca este prima data in ultimii 25 de ani ca sunt de acord cu ce spune, singurul mod in care se poate lupta împotriva dopajului sunt sancțiunile cele mai drastice, atat sportiv dar cat si financiar!

eshayk
eshayk  •  10 Martie 2016, 02:16

"Să fiu al dracului, aş face-o să dea toţi banii înapoi". Asa cum a dat el ceva statului roman ,adica nimic ,escrocul asta ...

1571917883126612
John Frandesh  •  10 Martie 2016, 01:44

Nenea Tiriac e un pic frustrat ca pe vremea lui nu se castiga asa bine din tenis .a trebuit multa munca extra-tenis pt a ajunge ce e azi .de aceea e asa crunt cu Marioara Sharapova.e de ajuns o suspendare max 1 an si vreo 100.000 dolari.nu poti omori un sportiv pt un medicament declarat recent!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează