SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Tu ai dona pentru Simona Halep? Propunere neobișnuită: “Poporul român ar trebui să fie sponsorul ei!”. Votează în sondajul GSP!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 12:58

Vasile Dîncu, fostul ministru al Dezvoltării, a venit cu o propunere inedită legată de noul sponsor al Simonei Halep, după ce ocupanta locului 2 WTA s-a despărțit recent de Adidas.

"(...) Să facem o colectă publică pentru Simona, am putea aduna, în câteva zile, donând fiecare fan câte puțin, mai multe milioane de euro pentru a fi noi, poporul român, sponsorul acestei fete care aduce imagine bună României și mare bucurie fiecăruia dintre iubitorii sportului.

Daca cei 3 milioane de telespectatori români de la finala recentă (n.r. de la Australian Open) ar da câte un singur euro am putea scrie noi pe tricoul Simonei orice vrem. Poate SIMONA de România, sau România 100 de ani, am putea pune stema sau drapelul. Spun asta pentru că România nu a participat cu nimic la formarea sportivei, sau cu foarte puțin, familia ei a dus greul.

Ar fi singura sportivă sponsorizată de țara ei, am câștiga atenție și notorietate în anul Centenarului. Am putea să plătim chiar de la bugetul statului, pentru că ar fi cel mai mare impact pentru brandul de țară. Trecem la acțiune? Terminăm cu jalea mioritică? Mai cerșim un contract de sponsorizare sau deschide Federația Română de tenis un cont pentru donații?", a scris Dîncu pe pagina sa de Facebook.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (128)
1586062831474513
Stefan Munteanu  •  06 Februarie 2018, 18:53

La ce-i trebuie Simonei banii mei?

indolentuu
indolentuu  •  06 Februarie 2018, 14:29
Postat de timm pe 06 Februarie 2018, 12:51

Tihi tu chiar esti prost rau.

cam tirziu ti ai dat seama timm

timm
timm  •  06 Februarie 2018, 13:01
Postat de balauru48 pe 06 Februarie 2018, 12:46

Esti un idiot ba! Facand un pleonasm, cred ca esti fecesebist. Asta inseamna a fi un bun roman, a dona bani pentru una ca halep, care n-a donat un euro in toata viata ei macar unui copil orfan(roman) si care a vorbit urat despre romani? Repet, prosti, dar multi...

1) Halep a donat multi bani. 2) Halep a vorbit, intotdeauna, foarte frumos de romani si Romania. 3) Halep reprezinta in WTA, este un ambasador al Romaniei. 4) Halep are resedinta fiscala in Romania. Plateste taxele si impozitele din premii AICI. Majoritatea jucatorilor de tenis au ales alte resedinte fiscale pentru a plati taxe si impozite mai mici.

Vezi toate comentariile (128)
Comentează