SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Turneu de coșmar » Alte două românce au fost eliminate de la Australian Open, una dintre ele a fost învinsă de locul 189!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 08:43

Monica Niculescu și Ana Bogdan au fost eliminate de la turneul de la Australian Open.

Monica Niculescu, locul 32 WTA, a pierdut în mod surprinzător, în fața rusoaicei Anna Blinkova, locul 189 WTA, scor 2-6, 6-4, 4-6, după două ore și 17 minute.

În primul set, românca și-a pierdut de trei ori serviciul și a făcut doar un rebreak, insuficient pentru a reveni. În partea a doua, Niculescu a făcut două break-uri și a reușit să împingă meciul în setul decisiv. Din păcate, rusoaica a jucat mai consistent și a făcut două break-uri, reușind să se impună.

Ana Bogdan, locul 125 WTA și venită din calificări, a pierdut categoric cu Elena Vesnina, locul 18 WTA, scor 5-7, 2-6. De-a lungul partidei, românca și-a pierdut de 5 ori serviciul și chiar dacă a făcut două break-uri în setul 1, nu a putut să împingă duelul în 3 seturi.

Sorana Cîrstea și Irina Begu sunt singurele românce rămăse în competiție și vor juca la noapte contra Carlei Suarez Navarro, respectiv Kristynei Pliskova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  17 Ianuarie 2017, 12:00

Rusoaicele astea mereu ne dau peste nas. Monica a venit obosita dupa evolutia buna de la Hobart. Ana obosita din calificari. Dar rusoaicele raman rusoaice, fie ca au 18 sau 30 de ani.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Ianuarie 2017, 11:33

Gata , s- a terminat și cu cele două rămase !

sakamoto
sakamoto  •  17 Ianuarie 2017, 10:51

Au fost 6. Ce ne mai laudam! Dupa urmatoarele meciuri, vor mai ramine...O! Non multa, sed multum! Fara Simona Halep, tenisul romanesc, nu exista. Si nu vine nimic din urma de valoare. Da Doamne sa nu fie asa! Adevarul este ca se munceste putzin si prost in tenisul romanesc. Cu mai bine de 40 de ani in urma, Ion Tiriac zicea sa invatam tinerii tenismeni, sa joace pe terenuri rapide. Zgura este depasita. Formeaza tenismeni cu joc lent-precum in urma cu 60 de ani-iar astazi se mai joaca putzin pe zgura. Tenisul este un sport dur si il practica cu succes, doar atletii excelent pregatiti fizic. Cine nu intzelege aceasta este...exclus!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează