SPORTURI  »  TENIS  »  SORANA CÎRSTEA - KATERINA SINIAKOVA

TURNEUL DE LA MADRID. Sorana Cîrstea, victorie cu emoții! A câștigat în trei seturi cu Siniakova + cu cine joacă în runda următoare

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 14:16

Sorana Cîrstea, locul 35 WTA, a câștigat meciul din turul I de la Madrid, contra Katerinei Siniakova, scor 6-4, 2-6, 6-4. În runda următoare, Sorana o va întâlni pe Daria Kasatkina, locul 15 WTA, care a trecut de Qiang Wang.

Meciul a început bine pentru Sorana Cîrstea. După break-ul obținut rapid, Sorana s-a menținut în față și a câștigat primul set. Cîrstea a avut un joc solid, un serviciu foarte bun și lovituri excelent plasate, care i-au permis să controleze schimburile. Siniakova a făcut multe greșeli și nu a putut face față ritmului impus de Sorana.

Setul doi a început echilibrat, dar în finalul setului jocul Soranei a avut o scădere, iar Siniakova a profitat. Cîrstea a greșit mult, nu a mai avut prospețime și nu a ales cele mai bune lovituri în momentele importante. În schimb, Siniakova a fost tot mai agresivă, a servit excelent și a presat constant pe serivicul Soranei, făcând-o să greșească.

În setul decisiv, Sorana a preluat din nou controlul. Românca a fost din nou cea care a controlat schimburile și care a dictat ritmul jocului. A avut două break-uri avans și, după ce a cedat la 5-2 un game de serviciu, Sorana a reușit să câștige meciul cu 6-4.

Sorana Cîrstea - Katerina Siniakova 6-4, 2-6, 6-4

MECI SORANA CÎRSTEA: Sorana câștigă setul decisiv cu 6-4 și își asigură calificarea în turul II.

Cîrstea - Siniakova 4-1: Sorana Cîrstea domină finalul setului. Jucătoarea noastră joacă tot mai sigur, nu mai greșește și este la un pas de câștigarea meciului

Cîrstea - Siniakova 2-1: Sorana preia conducerea în acest debut de set. A reușit break-ul după ce a forțat-o pe Siniakova să greșească.

A început setul trei. Siniakova servește prima

SET Katerina Siniakova, 6-2: Cehoaica trimite meciul în decisiv. După un început echilibrat de set, jocul Soranei a scăzut drastic. Cîrstea a greșit mult, nu a mai avut prospețime și nu a ales cele mai bune lovituri în momentele importante. În schimb, Siniakova a fost tot mai agresivă, a servit excelent și a presat constant pe serivicul Soranei, făcând-o să greșească.

Cîrstea - Siniakova 2-5: Jocul Soranei este tot mai slab, iar Siniakova domină autoritar schimburile, fiind la un pas de a trimite meciul în decisiv. Siniakova este foarte agresivă și lovește precis, în timp ce Sorana face tot mai multe greșeli

Cîrstea - Siniakova 2-3: Sorana rămâne la un game în fața rivalei sale, după ce fiecare jucătoare a reușit câte un break.
Cîrstea - Siniakova 1-2:
Setul începe echilibrat. Cele două jucătoare servesc foarte bine și își câștigă rapid și fără probleme game-urile de serviciu

A început setul doi. Siniakova servește prima

SET Sorana Cîrstea, 6-4: După break-ul obținut rapid, Sorana Cîrstea s-a menținut în față și a câștigat primul set. Cîrstea a avut un joc solid, un serviciu foarte bun și lovituri excelent plasate, care i-au permis să controleze schimburile. Siniakova a făcut multe greșeli și nu a putut face față ritmului impus de Sorana.

Cîrstea - Siniakova 4-2: Sorana se menține la conducerea jocului, deși punctele sunt echilibrate și game-urile se decid mereu la limită. Cîrstea a mai avut șanse de break, la 2-1, dar Siniakova a revenit și se menține aproape de rivala sa
Cîrstea - Siniakova 2-1:
 După un început echilibrat, în care ambele jucătoare au câștigat cate un game de serviciu, Sorana Cîrstea a reușit primul break din set, grație unor retururi foarte bune.

A început meciul. Siniakova servește prima

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
indolentu
indolentu  •  06 Mai 2018, 16:31

Sorana Cîrstea - Katerina Siniakova 6-4, 2-6, 6-4 MECI SORANA CÎRSTEA: Sorana câștigă setul decisiv cu 6-2 și își asigură calificarea în turul II. ba ziaristilor hotariti va cit a fost in decisiv 6 4 sau 6 2?

100002473541087
Danut Ognean  •  06 Mai 2018, 15:48

felicitari sorana!vad ca sunt numai contestatari antiromani gigisti pe aici!rusine contestatarilor

1prezescu
1prezescu  •  06 Mai 2018, 15:09

Comentarii le vom face dupa meciul cu Kasatkina !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează