SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Turneul surprizelor » Încă două jucătoare de top 10 au fost eliminate de la Wimbledon » Una dintre ele o putea depăși pe Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 22:13

Ana Ivanovici, cap de serie numărul 7, a fost eliminată și ea în turul doi la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. 

Jucătoarea din Serbia a fost învinsă de americanca Bethanie Mattek-Sands, jucătoare venitî din calificîri, scor 6-3, 6-4.

Pentru un loc în optimi, Mattek-Sands o va întîlni pe elvețianca Belinda Bencici.

Tot miercuri, jucătoarea cehă Karolina Pliskova, favorită 11, a fost eliminată de sportiva americană Coco Vandeweghe, scor 7-6 (5), 6-4.

Carla Suarez Navarro și Simona Halep au părăsit și ele prematur competiția.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
710031932449313
Dan Vasilescu  •  05 Iulie 2015, 20:24

bai elcoselect. te incadrezi cu usurinta in categoria romanilor carcotasi si care nu fac decat sa posteze comentarii de rahat. Esti pe dinafara total. Banuiesc ca pentru tine nici Serena nu merita sa fie pe primul loc pentru ca si ea mai mananca bataie. Comentariile de acest gen arata cum stim noi sa ii respectam pe cei care realizeaza cu adevarat ceva. Anul trecut cand Halep s-a ridicat, acesti carcotasi, incapabili sa realizeze ceva si care stau doar cu unghia in gat, nu mai comentau nimic. RESPECT HALEP.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elcoselect
elcoselect  •  02 Iulie 2015, 10:32

De ce oare atâta obsesie,din partea ziaristilor, despre locul pe care-l ocupa Halep in Clasament. Se vede clar ca e o poziție mincinoasa de moment ce te bate locul 106. Si nu prima oară.

597888413680884
Vasile Tichiris  •  02 Iulie 2015, 09:43

fiti la timpul prezent si mai lasatio pe halep daca ajungea in turu 3 cred ca numai despre ia scriatii in toata gazeta iar despre BEGU care a ajuns in turu 3 care a realizat o perfomanta mare va lipsesc cuvintele si o comentatii pe halep care nu a reusit sa treaca de primul tur nereusita ei vi se datoreaza lauda de sine nu miroase a bine pe mine ma bucurat foarte mult victoriile lui I.BEGU si ai transmit succes in continuare

Vezi toate comentariile (7)
Comentează