SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

ULTIMA ORĂ O româncă s-a accidentat și e OUT de la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 11:00

Monica Niculescu apărea pe tabloul principal de la Roland Garros, însă jucătoarea de 30 de ani din Slatina a fost nevoită să se retragă.

Ocupanta locului 61 din clasamentul WTA are o accidentare la piciorul stâng, iar locul ei a fost luat de olandeza Arantxa Rus, din postura de lucky loser, anunță news.ro.

Anul trecut Niculescu a părăsit competiția din primul tur, după ce a fost învinsă de jucătoarea estonă Anett Kontaveit, scor 5-7, 1-6.

Monica Niculescu va mai încasa doar jumătate din premiul de 40.000 de euro, pentru că s-a retras înaintea tragerii la sorți.

La turneul care se desfășoară între 27 mai și 10 iunie mai avem 6 reprezentante pe tabloul principal: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Alexandra Dulgheru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  27 Mai 2018, 10:23

Si-a dat 'demisia' si antrenorul din poza?

maxp
maxp  •  26 Mai 2018, 16:43

De la publicarea tabloului, eu n-am vazut-o pe Niculescu aparand pe nicaieri, anuntase demult ca nu joaca. Stiu, clickurile s-au obtinut pentru ca toata lumea s-a gandit la Cirstea, dar articolul este dezinformant total. Din punctul meu de vedere autorul sau ar trebui amendat si poate chiar pusa in discutie libera sa practica pentru o perioada.

merace
merace  •  26 Mai 2018, 16:43

Regret ca Monica s-a retras, dar e o veste buna ca Buzarnescu si Olaru au castigat titlul la dublu la Strasbourg! In ultima vreme, sunt foarte rare saptamanile in care nu ajunge o romanca macar in sferturi la turneele WTA. HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează