SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ultimele detalii despre accidentarea Irinei Begu » Ce șanse sunt ca românca să evolueze mâine

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 11:28

Irina Begu a suferit o accidentare de ultim moment, înaintea duelului de astăzi cu Johanna Konta, din disputa de Fed Cup a României cu Marea Britanie.

Conform informațiilor Gazetei, jucătoarea noastră are de câteva zile o contractură în zona gâtului, care s-a agravat din cauza frigului. Begu a purtat ieri un guler de protecție, dar nu a fost suficient, iar disponibilitatea ei pentru ziua de mâine este sub semnul întrebării.

În locul lui Begu va evolua Sorana Cîrstea în cel de-al doilea meci la zilei, după disputa dintre Simona Halep și Heather Watson.

"Irina este bine, dar dimineață a observat o contractură ușoară și, după ce am discutat cu toții, domnul Năstase și Alina Tecșor au hotărât să o menajeze, nu este la 100%, și să îi dea șansa Soranei să evolueze astăzi. Sunt șanse bune ca Irina să evolueze mâine", a spus antrenorul jucătoarei, Artemon Apostu-Efremov, la TV Digi Sport.

Echipa României este formată din Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu. 

Johanna Konta, Heather Watson, Laura Robson, Jocelyn Rae și Katie Swan sunt sportivele din Marea Britanie cu care se vor lupta româncele în weekend.

Urmărește AICI liveSCORE meciurile din Fed Cup disputate azi de românce, contra Marii Britanii!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează