SPORTURI  »  TENIS  »  NURNBERG WTA

Umilită în decisiv » Sorana Cîrstea a fost eliminată în semifinale la Nurnberg!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 18:06

Sorana Cîrstea a ratat calificarea în finala turneului de la Nurnberg, după ce a fost învinsă de Barbora Krejcikova.

Cehoaica de pe locul 254 WTA a trecut de jucătoarea din România în două ore, scor 6-4, 4-6, 6-0. Înaintea acestui meci Sorana a jucat și decisivul din meciul care a fost întrerupt ieri din cauza întunericului cu Yulia Putințeva, pe care a învins-o, scor 6-3, 3-6, 6-4.

În finală, Barbora Krejcikova o va întâlni pe Kiki Bertens, ocupanta locului 19 WTA, care a profitat de abandonul din semifinale al lui Misaki Doi.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
merace
merace  •  27 Mai 2017, 13:50

Nu e deloc umilitor sa pierzi o semifinala in 3 seturi. Umilitoare sunt doar titlurile puse de GSP, dar asa le place lor sa educe publicul in spiritul sportivitatii! :D hahaha

1814887288540604
Connie Ciocoiu  •  27 Mai 2017, 13:09

Dar a vazut cineva meciul Soranei cu Putintseva? A vazut cineva cum a sters Putintseva pe jos cu toti, in meciul ala? Cum a facut ca toti dracii, cand gresea sau castiga un punct Sorana? Cum a plecat de pe teren cand a vrut muschiul ei, iar arbitra de scaun s-a conformat pe loc: "Da, sa traiti! Se amâna meciul pana maine." A luat cineva atitudine fata de felul in care a fost umilita Sorana ATUNCI??? Sau fata de felul execrabil in care Putintseva s-a comportat pe teren??? Nici vorba! Noi stim doar sa le dam in cap jucatoarelor noastre. Rusie sa va fie voua, astora care scrieti astfel de mizerii, fara sa stiti alte detalii !

fibra
fibra  •  27 Mai 2017, 09:44

Păcat! Mare grijă de acum înainte.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează