SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Un antrenor român a luat foc după eşecul lui Halep: "Ajunge, vorbesc toţi fraierii!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 13:41

Foarte multe discuţii au apărut după înfrîngerea Simonei Halep de ieri în faţa lui Eugenie Bouchard, iar un antrenor român s-a declarat extrem de deranjat în acest sens.

Fostul antrenor al echipei de Cupa Davis a României, Ciprian Porumb, a oferit un interviu după eşecul Simonei şi a fost extrem de nervos:

"Am văzut că vorbesc tot felul de fraieri, toţi îşi dau cu părerea. Tot felul de neaveniţi care nu au nici o legătura cu tenisul. Ajunge! Chiar aşteptam să mă sune cineva. E mai bine să vorbească specialiştii", a spus Porumb pentru ziare.com.

Fostul antrenor de Cupa Davis al României a intrat şi în detalii despre meciul pierdut de Simona:

"O semifinală la Wimbledon nu este de ici de colo. Cred ca accidentarea din startul meciului şi-a pus amprenta asupra primului set şi, de ce nu, şi asupra celui de-al doilea. Bouchard a jucat un pic la limita şi i-au intrat aproape toate mingile! Oricum, este meritoriu pentru Simona Halep unde a ajuns.

Pun înfrîngerea pe seama jocului lui Bouchard şi a accidentării.

Rămîne cu o experienţă foarte mare, de care va beneficia pe viitor. Va conta mult ce s-a întîmplat la Wimbledon la urmatorul turneu de Grand Slam la care va participa".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (106)
bamse1901
bamse1901  •  05 Iulie 2014, 10:46

pai si are dreptate ca vin multi pe aici si pe la unele posturi care fac figuri

ricco
ricco  •  05 Iulie 2014, 01:36

Se face prea mult TAM-TAM despre Simona Halep, fie ca reuseste SA CISTIGE SAU NU de parca ar fi deja BURICU' ROMANIEI !!!... Cred ca ar fi mai bine pentru toata lumea, inclusiv pentru Simona Halep, sa o mai lasam in pace sa-si joace meciurile cum poate si cum stie... Daca e in stare sa cistige un turneu de Mare Shlem, cu atit mai bine pentru ea, financiar vorbind, in rest, romanul obisnuit NU are nici o treaba cu ea, decit bineinteles ZIARISTII FOMISTI CARE AU IN PERMANENTA NEVOIE DE CEVA SAU DE CINEVA PENTRU A MAI PUTEA BATE CIMPII CA DE OBICEI...

titiduru22
titiduru22  •  04 Iulie 2014, 22:56
Postat de claudiupascu pe 04 Iulie 2014, 18:06

Ma bucur ca macar in acest topic chiar daca sunt pareri contradictorii nu s-au mai continuat cu jicnirile la adresa Simonei...cel putin pana acum. @bimbi79-Iti respect pct.de vedere chiar daca nu ti-l impartasesc si nu pot decat sa admir ,, contrele ''tale cu alti useri intr-un dialog civilizat.Singurul lucru cu care nu sunt de acord este afirmatia ta ca Simona nu va fi niciodata o mare campioana si nu va castiga un turneu important.Acest lucru nu-l poate sti nimeni si nici momentul cand se va produce(daca va fi acel moment)Na Li a atins varful la 32 de ani la openul australian iar acum un an la us open era a cincia favorita.Azarenka in sase luni e pe zece ...Niciodata sa nu spui niciodata.

Pascule nu mai JICNI limba romana !!!

Vezi toate comentariile (106)
Comentează