SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA PARIS

Un café, s'il vous plaît! Stan Wawrinka a cerut o cafea la începutul meciului cu Rafa Nadal de la Paris

Stan Wawrinka sorbindu-şi cu grijă cafeaua din sferturi, al cărei efect n-a ţinut însă şi-n semifinale
Stan Wawrinka sorbindu-şi cu grijă cafeaua din sferturi, al cărei efect n-a ţinut însă şi-n semifinale

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 00:00

Elvețianul era condus, dar după ce a băut lichidul cu cofeină a reușit să treacă de spaniol în două seturi strînse, pe care le-a cîștigat cu 7-6(8), 7-6(7). Partida s-a încheiat după ora 1 noaptea.

Lucrurile care se întîmplă rar atrag multă atenție. Vineri seară, toată lumea care urmărește tenisul se minuna de cererea lui Stan Wawrinka. După cîteva game-uri în care s-a simțit fără energie, campionul de la Roland Garros din acest an a cerut o cafea.

Doleanța i-a fost împlinită și Stan s-a trezit. Apoi a recuperat break-ul și a dus primul set în tie-break, pe care l-a cîștigat cu 10-8. În cele din urmă s-a impus și în meci cu 7-6(8), 7-6(7). "Uneori, tot ce îți trebuie e un pic de cafea", a scris Wawrinka pe Instagram. Ieri însă, în semifinale, efectele miraculoase ale cafelei au dispărut și a fost învins de Novak Djokovici.

Cazul cafelei în timpului meciului nu e unul singular, dar nici prea des întîlnit. În acest an s-a mai întîmplat o singură dată, la începutul lui. La Cupa Hopman, Serena Williams a cerut un espresso după ce pierduse primul set cu 0-6 în fața Flaviei Pennetta. Liderul mondial a reușit să se impună apoi în trei seturi.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close