SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Un fost lider ATP îi răspunde dur lui Alexander Zverev: "I-am zis să respecte echipa"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 20:05

Juan Carlos Ferrero (38 de ani) a răspuns acuzelor venite din partea lui Alexander Zverev (20 de ani, 5 ATP) după întreruperea colaborării. 

Juan Carlos Fererro, fost lider ATP, a făcut parte din staff-ul neamțului Zverev timp de 6 luni, din august 2017 până la finalul turneului de la Australian Open.

"Principalul lucru pe care i l-am cerut a fost să respecte echipa. Asta i-am spus în prima zi a colaborării. Celelalte chestii la care am ținut au fost punctualitate. I-am spus că nu e corect să întârzie mereu câte 20, 30 de minute la antrenamente. În primele luni mi-a respectat doleanțele.

L-am ajutat să câștige primele două turnee importante din carieră, la Roma și în Canada. Eu nu pot lucra daca nu-mi sunt respectate principiile: muncă, disciplină și modestie", a declarat Juan Carlos Ferrero în Marca.

1trofeu de Mare Șlem are Ferrero în palmares, în 2003, la Roland Garros

1a fost cea mai bună poziție ocupată de Juan Carlos, pe 8 septembrie 2003

Motivul despărțirii

Alexander Zverev, unul dintre cei mai înzestrați jucători ai tinerei generații, s-a despărțit de Juan Carlos Ferrero la finalul Australian Open.

"Am avut o mică neînțelegere imediat după Australian Open. A fost implicată toată echipa. La un moment dat a nerespectuos față de cei din jur. A trebuit să întrerup colaborarea cu el, restul staff-ului rămânând neschimbat", și-a justificat neamțul alegerea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează