SPORTURI  »  TENIS  »  PREŞEDINTE

Un pas spre sport » Ce a făcut Klaus Iohannis în prima zi ca preşedinte

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 09:53

Iohannis a cîştigat duminică alegerile pentru preşedinţia României, iar luni la prînz a plecat la Sibiu.

Seara a mers la un club din oraş pentru a juca o partidă de tenis, iar unul dintre partenerii săi de joc, tenismanul Victor Cornea, locul 957 ATP, a postat următorul mesaj pe un site de socializare:

"Azi am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul preşedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple şi motivaţionale cuvinte: «Victor, ai văzut că se poate»!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
black_widow
black_widow  •  19 Noiembrie 2014, 12:16

mai lasati-ne cu politica. va rugam. cititorii gsp

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Noiembrie 2014, 11:20

klaus ubber alles !..) valahule, mai traiesti ?..)

djeurofighter
djeurofighter  •  19 Noiembrie 2014, 11:12

Ma, eu cred ca astia tot baga stiri cu Johannis pentru trafic, au vazut ca au succes cu sute de comentarii dintre care multe copy/paste, evident. Ce treaba au articolele astea cu sportul?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează