SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Una dintre rivalele Simonei Halep şi-a completat stafful cu cea mai titrată jucătoare din istoria tenisului

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 13:06

Agnieszka Radwanska (numărul 6 WTA) a ales să-şi mărească stafful tehnic, iar lîngă deja consacratul antrenor Tomasz Wiktorowski, aceasta va mai fi pregătită în 2015 de încă un tehnician. 

Radwanska o va avea alături în sezonul următor şi pe Martina Navratilova, una dintre cele mai importante nume din tenisul feminin. Aceasta se adaugă listei de foste glorii ale acestui sport care se apucă de antrenorat.

Ivan Lendl l-a pregătit pe Murray, Boris Becker l-a antrenat pe Djokovici, Stefan Edberg îi e alături de Roger Federer, iar Amelie Mauresmo îl antrenează în prezent pe Andy Murray.

Americanca de origine cehă este printre cele mai titrate jucătoare din tenisul mondial. A cucerit 59 de titluri de Grand Slam, 18 la simplu, 31 de "dublu" şi 10 de "dublu" mixt. A fost timp de 332 de săptămîni numărul 1 mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  09 Decembrie 2014, 13:36

Titlul e gresit. Cea mai titrata jucatoare din istoria tenisului e Maggie Court. In articol folositi sintagma "una dintre cele mai importante nume din tenisul feminin", conforma cu realitatea, dar nu la fel de conforma cu normele gramaticale. Mai putin important, da' aia cu M.Court conteaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează