SPORTURI  »  TENIS  »  ATP INDIAN WELLS

Sancţionat pentru injurii. Michael Llodra a primit o amendă de 2.500 de dolari

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 13:56

ATP a decis ca Michael Llodra, numărul 41 mondial, să fie amendat cu suma de 2.500 de dolari pentru "abuz verbal" şi "obscenitate verbală" la un meci din cadrul turneului de la Indian Wells.

În timpul partidei de vineri cu letonul Ernests Gulbis, din primul tur al competiţiei, Llodra, vizibil enervat în mai multe rînduri, a pronunţat cuvintele "Fucking Chinese" către un mic grup de fani asiatici ai adversarului său. Cuvintele francezului au fost postate pe Twitter de un jurnalist aflat la meci.

"Open BNP Paribas a aflat că Michael Llodra a avut cuvinte deplasate la adresa unuia sau mai multor fani ce asistau la meciul său de simplu de vineri. De asemenea, el i-a atacat verbal de copiii de mingi şi de responsabilul lor. Comportamentul său reprezintă o încălcare a regulilor circuitului ATP. Jucătorul a fost amendat şi oficialii turneului au cerut ca el să îşi ceară scuze", se arată într-un comunicat al organizatorilor, potrivit mediafax.

Un purtător de cuvînt al ATP a precizat ulterior valoarea amenzii (2.500 de dolari) şi motivul oficial ("verbal abuse, audible obscenity") al sancţiunii.

Francezul în vîrstă de 31 de ani şi-a cerut scuze în momentul în care un jurnalist chinez l-a întrebat despre ceea ce s-a întîmplat vineri.
Michael Llodra a trecut vineri de Gulbis, scor 6-3, 5-7, 7-6 (3), dar în turul doi, duminică, a abandonat în faţa francezului Jo-Wilfried Tsonga, din cauza unor probleme la genunchi, la scorul de 4-1 pentru adversarul său, în primul set.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează