SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

UPDATE Ana Bogdan ratează calificarea în finala turneului BRD Bucharest Open » Irina Begu o poate răzbuna mâine

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 18:06

Ana Bogdan (24 de ani şi 108 WTA) a fost eliminată în semifinalele turneului BRD Bucharest Open de Julia Goerges (28 de ani şi 45 WTA), scor 6-3, 2-6, 4-6. Nemţoaica, favorita numărul 3, o va înfrunta mâine în finală pe Irina Begu (26 de ani şi 58 WTA).

Ana Bogdan a făcut un prim set impecabil, impunându-se în 40 de minute, scor 6-3. Ana a servit excelent, cu un procentaj al primului serviciu de peste 72 %, reuşind şi 4 aşi. 

Nemţoaica şi-a ridicat nivelul jocului în setul secund, servind mai bine şi fiind mai agresivă.  A dus repede scorul la 5-0, moment în care Ana Bogdan s-a trezit şi a dat primele semne că încă se află în joc. Setul s-a terminat în 43 de minute, scor 6-2.

În setul decisiv Ana a fost în permanenţă în spate. Goerges a obţinut break-ul decisiv în ultimul game al partidei, câştigând 6-4 şi asigurându-şi prezenţa în finala turneului.

Este cel mai bun an din carieră. Românca s-a calificat în premieră pe tabloul principal la Australian Open, câştigând în anul 2017 suma de 167,729 de dolari. 

În finala turneului de la Bucureşti s-a calificat deja Irina Begu, după o victorie în 2 seturi, scor 7-5,7-5 în faţa favoritei numărul 2, spanioloaica Carla Suarez Navarro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
traian_v
traian_v  •  22 Iulie 2017, 22:38

Halep nu e un exemplu de copiat sau de urmat...

merace
merace  •  22 Iulie 2017, 21:18
Postat de tihi pe 22 Iulie 2017, 20:13

Julia a fost mai convingatoare si mai buna in conceptie de joc. Este o victoria meritata. Este mult peste Ana Bogdan.Bogdan este o jucatoare asemanatoare cu Halep....cand are reusite,strange palmele imediat si amenintator,arata muschii,iar cand pierde, cu ochii in pamant devina nervoasa.Acest comportament nu-i face bine.Nu cred ca este bine ca o copiaza gesturile lui Halep. Un sportiv stie sa piarda. Daca nu poti pierde cu capul in sus si cu yimbetul pe bize,atunici ori inveti si joci mai bine si castigi,ori te lasi de sport.Summa sumarum,a castigat jucatoarea mai buna !!

Asemanator cu tine esti tu. Cand nu ai argumente, te legi de Halep care e no 2 mondial, ca sa o compari cu cine ti se pare destul de slab pentru forta ta de joc. Apropo, tu pe ce loc mondial ai ajuns?! :D

constanteanul
constanteanul  •  22 Iulie 2017, 20:38

Femeia asta e bună și în lacrimi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează