SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TIANJIN

UPDATE Partida dintre Irina Begu și Maria Sharapova a fost amânată » Când se va disputa

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 08:48

Irina Begu, locul 57 WTA, urma să se dueleze azi cu rusoaica Maria Sharapova, locul 86 WTA, în turul I al turneului de la Tianjin, China. 

UPDATE 12:00

Meciul dintre Irina Begu și Maria Sharapova a fost amânat din cauza vremii nefavorabile, la fel ca toate meciurile de azi. Partida se va disputa miercuri, organizatorii urmând să anunțe programul.

Știrea inițială:

Irina Begu, 27 de ani, este a noua favorită a turneului, în timp ce rusoaica de 30 de ani a primit un wild-card din partea organizatorilor. Inițial, Sharapova trebuia să joace contra Carolinei Garcia, dar franțuzoaica s-a retras.

Câștigătoarea acestui meci se va duela în turul II cu învingătoarea partidei Linette - Bondarenko.

Până acum, Begu și Sharapvoa s-au duelat de două ori, iar Masha s-a impus de fiecare dată. Ultimul meci direct a avut loc în 2015, la Wimbledon, scor 6-4, 6-3.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
tivireli
tivireli  •  10 Octombrie 2017, 20:25

Masha nu se impiedica de Irina. Cu Simona a convins-o Pavel, care a fost candva suspectat de trucare de meciuri. Am mai spus asta dar nu-mi lasa gsp-ul cpmentariul.

cibad
cibad  •  10 Octombrie 2017, 11:35

Nu cumva este de la ora 19?

ray51
ray51  •  10 Octombrie 2017, 09:36

Este un meci cu un rezultat previzibil. In aceste conditii ar fi interesant sa vedem cum munceste Maria vreme de 3 seturi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează