SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN 2016. Start! Simona Halep debutează AZI în ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Cine transmite la TV

Articol de - Publicat marti, 30 august 2016 00:00

Simona Halep debutează azi la ultimul turneu de Mare Șlem al anului contra lui Kirsten Flipkens. Meciul va fi în direct la Eurosport, de la ora 18:00 (ora României) și liveTEXT pe GSP.ro.

A cincea jucătoare a lumii joacă azi în primul tur la US Open 2016 contra belgiencei Kirsten Flipkens, jucătoare pe care a învins-o în toate cele patru întâlniri precedente. Turneul de la New York este al patrulea de Mare Șlem al anului.

Simona a fost eliminată din primul tur la Australian Open, a ajuns în optimi la Roland Garros și în sferturi la Wimbledon în acest sezon. Dacă mergem un pic mai în spate, românca a reușit la US Open în 2015 un parcurs care a dus-o până în semifinale, acolo unde a fost învinsă de Flavia Pennettta, cea care avea să câștige trofeul.

Performanța din 2015 este și cea mai bună a româncei în turneul de la New York, unde acum participă pentru a șaptea oară.

Meciul din primul tur cu belgianca, numărul 56 WTA, a fost programat de organizatori să deschidă a doua zi de competiție pe Arena Arthur Ashe, cea mai mare din complex și care beneficiază din acest an de un acoperiș retractabil.

Simona a ajuns în orașul care nu doarme niciodată după un parcus excelent pe hard-ul nord-american, ea impunându-se la Montreal și ajungând până în semifinale la Cincinnati.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
catalynn
catalynn  •  30 August 2016, 11:08
Postat de the.best.judge pe 30 August 2016, 10:16

”În primul set am simțit dureri musculare. Apoi, durerea s-a dus spre genunchi. În setul secund m-am simtit mai rău, aveam crampe la stomac, amețeli” ahahahahahahahahahahahahahaha , au duruto muschiuletii , dupa au luat-o ametelile si a durut-o si burtica . ati auzit ceva mai penibil ?

Am înțeles de la articolul despre Prodanca ca esti fanul tratamentelor naturiste alternative a la *** iar Simona fiind si fata mare cum zice *** mare efectul terapeutic e maxim. In loc sa postezi prostii pt a declanșa din partea ei un tratament *** poti mai simplu sa o rogi frumos cand o vezi prin Pipera la brat cu Sponte Jr. sau plimbându-se in Porscheul ala castigat in detrimentul participării in Canada la Fed Cup. Ea e fata de treaba, iti da sigur si autograf ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  30 August 2016, 10:25
Postat de the.best.judge pe 30 August 2016, 10:12

Dupa cate observ , este un articol despre tenis. Daca vrei sa vorbesti despre fotbal, gasesti destule articole.Nici macar un boxer nu se plange de atatea accidentari cum se plange aceasta halep, de fiecare data cand pierde.frumos caracter.

OK, vezi ca te căuta baietii la articolul despre Prodanca secolului, aia femeie adevarata, frumosă si deșteapta, nu ca nasoasa lu' Stere, ruda saraca a genialului om de afaceri din Pipera.

the.best.judge
the.best.judge  •  30 August 2016, 10:16

”În primul set am simțit dureri musculare. Apoi, durerea s-a dus spre genunchi. În setul secund m-am simtit mai rău, aveam crampe la stomac, amețeli” ahahahahahahahahahahahahahaha , au duruto muschiuletii , dupa au luat-o ametelile si a durut-o si burtica . ati auzit ceva mai penibil ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează