SPORTURI  »  TENIS  »  WTA US OPEN

US Open » Simona i-a pus capac! Serena s-a accidentat în meciul cu Halep și a pierdut semifinala: "Tratamentul nu a fost de ajuns"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 17:04

Serena Williams (34 de ani) a pierdut supremația mondială după ce a fost eliminată în semifinalele de la US Open de Karolina Pliskova.

Antrenorul jucătoarei din SUA, Patrick Mouratoglu, a dezvăluit că Serena s-a accidentat în meciul cu Simona Halep din ”sferturi”, iar cu Pliskova n-a putut juca la cel mai înalt nivel.

"Când eşti accidentat, e greu să joci tenis. Aceasta este explicaţia cea mai simplă. A avut probleme la genunchi şi nu s-a putut mişca pe teren. Să câştigi un meci de un asemenea nivel fiind accidentat este imposibil.

Serena s-a lovit la genunchi în al treilea set disputat contra Simonei Halep. Chiar dacă a avut parte de tratament şi era și adrenalina partidei, nu a fost de ajuns. Ea nu s-a mişcat deloc pe teren la începutul meciului. Aceasta este viaţa sportivilor. Se pot întâmpla asemenea lucruri", a spus Patrick Mouratoglou, conform tennisactu.net.

Halep a pierdut meciul cu Serena, scor 2-6, 6-4, 3-6. În semifinale, jucătoarea din SUA a fost învinsă de Pliskova, scor 2-6, 6-7(5).

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (26)
cris4co
cris4co  •  09 Septembrie 2016, 22:24

s-a lovit pe naiba ! a terminat bateriile...

catalynn
catalynn  •  09 Septembrie 2016, 21:21
Postat de sorin965 pe 09 Septembrie 2016, 20:08

Si când te gaândesti ca acuzele astea ii sunt aduse jucatoarei noastre de cate ori incearca sa scuze o infrangere . Iata ca se intâmpla la case mai mari , deci daca nr 1 se poate scuza astfel atunci ce pretentii avem la Simona noastra care e cu muuult mai mititica si cu muuult mai putini muschi decât *** . Păi nu ?

Uite ca voi avocatul diavolului, chiar il cred pe fanariot ... Ai auzit de mii de ori "nu-l mai tin genunchii". Nu e doar o vorba de duh, cedează primii la un sportiv, degeaba are el mușchi si plămâni sa o mai duca pana la 40 de ani, il lasa genunchii, mai ales cand sunt supuși unui astfel de stres, sa care 100kg in ritmul si constanta cerută la acest nivel. Deci o cred ca nu a fost obosita, insa 2.5 ore de alergat nu aveau cum sa nu lase urme. Chiar daca Karolina a profitat de munca Simonei, oricum bravo la ambele ca ne-au scăpat aceasta ... persoana (ca sa nu mai cenzureze) si fratele său! :-)

catalynn
catalynn  •  09 Septembrie 2016, 21:11
Postat de idi53 pe 09 Septembrie 2016, 20:12

Ce sansa a pierdut Simona!Pacat!Poate odata si odata va fi si ea castigatoarea unui GS!

Tu esti sigur ca nu te-a clonat Bakunin?! A facut asa cu Mariuss72 (a mai pus un S) si a intrat aici înjurând "halbaneza" ... Era si unul cu un nick similar cu al tău , aceeasi poveste, asa ca daca nu ai avut cumva vreo epifanie si de la o urî pe "halbaneză" ai revenit la sentimente compatibile cu tenisul, ai fost ... clonat :-) L-am identificat intre timp si pe WowMasha, e Ion Pâlnie ... Astia cu FCSBul sunt toti o apa su'n pământ, insa bine ca a început lumea sa faca diferenta intre steliști si ei.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează