SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Veste bună pentru Tecău și Rojer » Românul și olandezul au devenit principalii favoriți la US OPEN

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 14:11

Perechea formată din Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie 3, este echipa cel mai bine clasată care a rămas în concurs la US Open.

Frații Bob și Mike Bryan, principalii  favoriți ai competiției și deținătorii trofeului, au fost învinși, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (4), 5-7, 6-3, de cuplul american Steve Johnson/Sam Querrey.

Cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo, cap de serie numărul doi, a fost întrecut, în primul tur, 7-6 (3), 5-7, 6-4, de cuplul Dominic Inglot/Robert Lindstedt (Marea Britanie/Suedia).

În aceste condiții, campionii de la Wimbledon au devenit principalii favoriți la US Open. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor juca, în primul tur, cu perechea Andre Begemann/Oliver Marach (Germania/Austria).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
doct
doct  •  03 Septembrie 2015, 16:01

sincer este o veste proasta!!!de ce,pentru ca nu vor face fata

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  03 Septembrie 2015, 14:32
Postat de theodoric pe 03 Septembrie 2015, 14:28

suedezul care este olandez de fapt...)) ... oricum ei is ca fratii, ma refer la olandezi si suedezi... asa ca putea la fel de bine sa fie suedez...))

Tot blond e!!! :))

theodoric
theodoric  •  03 Septembrie 2015, 14:28

suedezul care este olandez de fapt...)) ... oricum ei is ca fratii, ma refer la olandezi si suedezi... asa ca putea la fel de bine sa fie suedez...))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează