SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Veste senzaţională! Rivala Simonei Halep a fost eliminată » Ce trebuie să facă pentru a-şi păstra locul 3 şi cum poate fi lider mondial

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 15:05

Simona Halep a început turneul de la Australian Open cu griji în privinţa locului 3, ameninţat de Petra Kvitova. Jucătoarea din Cehia a fost eliminată însă astăzi de Madison Keys.
Clasamentul la începutul turneului
1. Serena Williams 8016
2. Maria Şarapova 7335
3. Simona Halep 6571
4. Petra Kvitova 6360

Eliminată în turul I în 2014, Kvitova avea de apărat numai 10 puncte la Australian Open şi, chiar dacă a fost eliminată în turul III, a depăşit-o deja în acest moment pe Simona. Românca trebuie să se califice în sferturi pentru a nu pierde nici un punct în clasament.

Clasamentul în acest moment
1. Serena Williams 8016
2. Maria Şarapova 7335
3. Petra Kvitova 6480
4. Simona Halep 6381

Simona mai trebuie să cîştige doar meciul cu Yanina Wickmayer pentru a-şi asigura ultimul loc al podiumului. Jucătoarea noastră poate avansa chiar şi pe prima poziţie, însă scenariul e destul de dificil. Serena Williams ar trebui să piardă partida cu Muguruza din "optimi".

Citeşte şi: S-a afişat programul "optimilor" la Australian Open » Cînd joacă Simona şi Irina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (128)
cipinho79
cipinho79  •  25 Ianuarie 2015, 01:35

Kvitova e prietena Simonei, rivala ei pe care n-a batut-o niciodata e Sharapova. ati pus titlul ala pentru fraierii care nu stiu ca Sharapova joaca la noapte cu Shuai Peng. o noua stire bomba numai buna de sters undeva cu ea cand o aparea maine in ziar

anne1970_ar
anne1970_ar  •  24 Ianuarie 2015, 23:11

Stire gesepe, adica un fel de piata Obor, transmisa pentru Ferentariul lui Almanahe:" Veste senzaţională! Rivala Simonei Halep a fost eliminată". Autorul faimoasei stiri, ori e dus cu pluta, ori citeste si el numai Almanahe.... In tenis, jocul si rezultatele primeaza, pozitia in clasament, in general, e utilizata f mult la stabilirea capilor de serie la un turneu. Din pacate, Simona, in afara succeselor, pozitia in clasament a fost determinata si de rezultatelor celorlalte tenismene, nu neaparat de valoarea ei. Din aceasta cauza nici nu e prea mediatizata in mass-media internationala. Sper ca in viitor sa ajunga la valoarea locului ocupat in clasament. Atunci accept expresia de

bosfor
bosfor  •  24 Ianuarie 2015, 20:02
Postat de stefansb pe 24 Ianuarie 2015, 19:39

du-te si smiorcaieste-te si la maica-ta, ca te-au batut userii cei rai si au si ras de tine :))

ti-am zis ca luati foc din orice . fac banii astia cu voi ma . daca scrie unul din trust ceva de halep ceva contra ei deveniti adevarati vampiri. sectantilor. ce sunteti ma martorii lui halepova la voi duminica e marti ce obiceiuri aveti . fanica dexaxatul . ti-a placut aia cu niciun rezultat gasit si tie c altfel nu te-ai fi aprins la prima frecare de pietre.

Vezi toate comentariile (128)
Comentează